Formulë sekrete e lumturisë familjare


Çfarëdo qoftë ajo mund të jetë e habitshme mund të duket, por formula lumturi familjes me të vërtetë ekziston.

Për më tepër, duke e ditur parimet mbi të cilat bazohen marrëdhënie, dhe duke shtuar ato në shqisat e tyre të duhur si reagents në përzierje - ju mund të merrni harmoni në jetën me të dashurit tuaj.

A nuk mendoni se marrëdhënia me të dashurit tuaj - është se ajo është statike.

Çdo marrëdhënie në mes njerëzve - është vazhdimisht në ndryshim e situatave dhe proceseve. Është si të njëjtën kimi. Nëse ju janë të trajnuar dhe të dinë se si të përzierje reagents nga - ju mund të merrni nga kjo dobi të madhe. Nëse ju nuk e dini - atëherë ka një shans të mirë që - që napartachyv.

E njëjta gjë vlen edhe për marrëdhëniet me të dashurit.

Pra, formula e lumturisë familjare qëndron në faktin se ne kemi gjëja e parë që ju duhet të kuptoni - se çfarë është marrëdhënia karma. Pa e kuptuar këtë parim të jetës është e vështirë.

Dhe, mbi të gjitha, se si të filloni formulë lumturi familjare - është fillimi i marrëdhënies midis burrit dhe gruas. Ligjet Ekumenike e universit janë të rregulluar në mënyrë që kur njerëzit të takohen dhe të përpiqemi për të ndërtuar marrëdhënie - tregon karmën vetëm pozitiv njerëzor.

Kjo do të thotë që të dy burri dhe gruaja nuk do të vini re të metat e njëri-tjetrit, dhe të marrin gëzim e pastër të varur. Edhe në qoftë se të metat dhe të shihet - se ata pothuajse nuk i kushtoj vëmendje.


Në thelb, ju jeni me siguri të bindur kjo në përvojën personale. Kjo fazë e parë, e cila kalon nëpër ndonjë palë. Pastaj fillon faza e dytë.

Sa herë që karma pozitiv i dhënë fund - një familje fillon navalyuvatysya shtresë e rëndë të karma e keqe që ju mund të punojnë jashtë vetëm nëpërmjet marrëdhënieve familjare. Ose ju mund të punojnë jashtë në një praktikë shumë të rëndë shpirtërore dhe shpirtërore vetë-përmirësimit.

Ajo është në këtë fazë të dytë, ose të ndaluar varrosur krejtësisht më e familjeve të sotme. Siç kam thënë tashmë, kjo fazë mund të kalojë vetëm nëpërmjet rishikimit të pamjen e saj dhe një vetëmohim dhe shërbim në një tjetër.

Dhe pasi që shumica e familjeve të sotme janë krijuar me pozitën egoiste e "Unë dua që ju të lumturisë" - asnjë shans. Unë do të thotë, kur një njeri duke pritur në anën tjetër, se ai do ta bëjë atë të lumtur. Dhe, ndërsa ai nuk dëshiron të bëjë asgjë.

Njeriu shpesh mendon për të bërë - ju duhet te Ai, dhe pastaj unë do të fillojë lëvizjen e vetë. Pra mos harroni se sekreti i familjeve të lumtur - është vazhdimisht sakrifikojnë tyre kohë, përpjekje, të holla, dhe ndjenjat e të tjerëve në mënyrë që të ndjehen të dashur një lumturi të jetës, duke qenë afër jush.

Unë të fillojë me veten time. Kjo është punë serioze dhe madje edhe sfidë për shumicën e njerëzve.

Dhe mënyra të tjera, në të vërtetë, jo. Ajo është në këtë parim dhe është ndërtuar familjen Vedic dhe kjo është formulë e lumturisë familjare, e cila çon në një prosperitet. Cili është mendimi juaj?