Sekretet e ushqim të shëndetshëm


Le të mos e gjatë për të pikturuar parathënie e Sekretet e ushqim të shëndetshëm . Prandaj, është thënë: "Shko të drejtë të fjalës."

Pra, këtu janë disa sekrete:

Së shpejti do të vijnë Pashkët dhe festat e tjera. Pra, mos harroni një të vërtetë që njerëzit e dinin edhe mijëra vjet më parë - "Nëse overeaten -. Pastaj i helmuar" Edhe në qoftë se ky është ushqimi më pjellore dhe të shëndetshme - ajo gjithashtu mund të jetë helmuar. Trupi do të bëjë më shumë se një përpjekje për të sjellë tepricat e ushqimeve.

Gjithashtu, ju lutem vini re. Shuma e stomakut tuaj ju mund të imagjinoni, në qoftë se ju do të reduktojë dy shuplakat tuaja, sikur gati të mbledh të ujit. Ju mund të jetë habitur kur ju shohin dallimin në mes sa e vogël stomaku juaj dhe çfarë ne zakonisht duan të vënë në të.

Një njohuri e vetëm një nga veçoritë do të ju ndihmojë të mësoni ushqim të shëndetshëm dhe të mësojnë për të ngrënë në moderim.

Për shembull, japoneze, duke i ditur këto sekretet e ushqimit të shëndetshëm, jo ​​vetëm shkopinj hahet me gota të vogla. Ata ende nuk mund të ndikojë aq shumë qytetërimit perëndimor me pjesë të saj super dhe Prix fixe. Prandaj, përdorimi i ushqimit në stomak për sasi të lejueshme është një faktor në jetëgjatësinë e tyre.

Më shumë sekretet e ushqim të shëndetshëm në mënyrë të përkryer e di kafshët tona. Për shembull, ju përpiqeni të jepni qen race të pastër race ose mace një copë sallam. Ata kanë ata në të mirë, erë, por aty nuk do të.


Ata janë nga natyra një nënndërgjegjeshëm tregon bazat e ushqim të shëndetshëm. Edhe oborr Dog apo mace nuk do të gjithmonë të hani një nga trajton preferuar e njeriut.

Në këtë drejtim ata janë të zgjuar se ne. Kafshët tona nuk do të hajë asnjë gjë të neveritshme, sepse mendojnë se kjo nuk është e ushqimit të shëndetshëm. Nga rruga, ju gjithmonë mund të kontrolloni cilësinë e ushqimit tuaj për kafshët. Këtu imagjinoni cat tuaj ose qeni juaj do të hani patate të skuqura, biskota, pi birrë, hani dumplings?

Unë jam i sigurt më shumë në dijeni të natyrës, dhe në veçanti juaj njëjtën "shtëpi", ju mund të mësoni më shumë për sekretet për të praktikuar ushqim të shëndetshëm.