Rrethi Botërore


Sot, shumë prej nesh kanë harruar se çfarë është një e vërtetë e thellë Botërore Family .

Nëse shikojmë pak më thellë në fjalë - familje - mund të ndahet në dy pjesë: shtatë dhe mua.

Fjala na erdhi nga paraardhësit tanë.

Paraardhësit tanë nënkuptohet me fjalën 7 njerëz në familjen tuaj.

Në funksion të paraardhësve tanë familja e vërtetë Vedic dukej si kjo: gjyshi im, gjyshi im, babai im, I, birit tim, nipit tim, nipit tim. Ai ishte i tillë një marrëdhënie e ngushtë është plot me paqe dhe harmoni familjare çdo personi në veçanti.

Shumë njerëz sot thjesht harruar çfarë marrëdhënie bujar dhe harmonike me familjen dhe rendit dhe të ndërtimit të paqes.

Lidhje Thread midis brezave u hoq thjesht. Aty qëndron një rrezik i madh për njerëzit modern.

A ju tani mund të shihni kudo skandale, mosmarrëveshje, grindje, fyerje, pothuajse çdo shtëpi. Dhe kjo është një jetë e tmerrshme dhe e pakuptimtë, e cila sjell të gjitha vuajtjet dhe degradimin e plotë të marrëdhënieve të. A është ky popull të krijuar aleanca? Por edhe kjo nuk është më e rëndësishme, sepse bota mund të krijojnë familje duke filluar me veten tonë.

Shkarko fund është se unë jam më se i sigurt që ju dëshironi për veten tuaj për marrëdhënien tuaj dhe marrëdhënie të ngushtë me të ngushtë ishin mbështetjen tuaj, inkurajim dhe një vend për lumturi.


Për të krijuar këtë - kjo kërkon kohë dhe përpjekjet tuaja kryesisht për veten e tyre.

Ideja kryesore është se unë dua të ju them, sapo ju të fillojnë të punojnë në veten e tij - gradualisht të gjitha problemet dhe problemet do të shkojnë.

Në disa mund të pyesin, "Pse duhet ose duhet të fillojë me veten time, nëse bashkëshorti im apo fëmijët sillen ashtu pështirë ndaj të tjerëve?"

Nëse ka çështje të tilla kokë - atëherë ju urgjentisht duhet për të filluar përmirësimin e vetes. Kjo është e njëjtë si sekret më i rëndësishëm që ndikon në lumturinë e miqtë dhe familjen në botë.

Për jetën familjare mund të duket moçal pafund ju - gjithmonë duhet të përmirësojë karakterin tuaj dhe të shihni njerëz të tjerë jo vetëm trupin fizik, por edhe komponentë të brendshëm.

Gjatë zhvillimit të vetë natyrën e saj është për qëllim njohuritë e detyrueshëm të detyrave të tyre. Dhe kjo - të mësojnë të jetojnë për fëmijët e tij të dashur dhe të preferuar por jo për veten e tyre. Kur një njeri jeton për veten e tij - ai ka një shumë të lakmisë, egoizmit dhe cilësi të tjera të ulëta.

Dhe nëse marrëdhënia e parë serioze origjinën në një situatë ku të gjithë do të merrni në anën e kundërt të që - se për veten tuaj - ju mund të harrojmë për zhvillimin e sigurt. E gjithë bota e brendshme e familjes praktikisht dënuar të degradimit dhe shkatërrimit.

Vedas thonë se bota është e plotë të familjes të vijë kur ti e kupton deri në fund, para se të merrni - duhet të jepet.

Dhe ky parim nuk vlen vetëm për marrëdhëniet ndërmjet bashkëshortëve. Shkruani se si ju duken pak dhe duke kërkuar në video të mahnitshme dhe interesante: