Self Improvement


I përballur me faktin se shumë njerëz nuk e kuptojnë plotësisht se çfarë vete shumë e rëndësishme.

Nëse ju kërkoni ndonjë person të - të gjithë do të marrë shëndetin, lumturi, pasuri dhe prosperitet.

Duke filluar nga një moshë të re, pothuajse të gjithë merr vetë fillestar një procedurë standarde.

Në fillim - zhvillimin në kopshtin e fëmijëve nëpërmjet shkollë. Ndoshta më vonë në universitet.

Rreziku qëndron në faktin se kur një person shkon pas shkolle dhe nuk e vazhdojnë të vetë-studim - vetë ajo ndalon. Shumë njerëz mendojnë se "pasi kaloi" një shumë vitesh në stol e shkollës, ata e dinë një arsim shumë më shumë dhe ata nuk janë të nevojshme.

Ata që u diplomua në universitet ... Ata vazhdojnë situatën edhe më keq. Shumë njerëz mendojnë se ata kanë marrë njohuri deri në vdekjen e tij. Ky është gabimi më i madh.

Pasi të keni një kërkesë që shumë që ju e dini - vetë tuaj vetëm ndalesa. Gjithë bota i madh - ishin studentë mbeten konstante. Zhvillim personal është normë për ta.

Pse jam duke shkruar të gjithë këtë për ju?

Siç thashë, absolutisht të gjithë do të merrni një për veten tuaj, lumturi, sukses, para, prosperitet. Paradoksi është se ajo nuk është në shkollën tuaj ose në institutin e shkencave të tilla si lumturinë, arritjen e pasurisë, suksesi, etj

Është vetë tuaj ndikon në trashësinë e portofolin tuaj, shëndetin tuaj dhe numrin e lumturi dhe gëzim në jetë.


Vetëm përmirësimin e aftësive të reja me të vërtetë mund të ju ndihmojë në jetën tuaj.

Më lejoni t'ju kujtoj se shikuar seri pafund TV - kjo nuk do të çojë në progres. Duke parë kanalet shkencore dhe monitoruar jetën e kafshëve - kjo nuk është zhvillim.

Nuk është një rregull i thjeshtë dhe veprim praktik.

Nëse doni një shumë të holla - të gjeni njerëz që janë tashmë aty, bisedoni me udhëheqësit dhe ai do të ju tregojnë rrugën. Nëse ju doni lumturi dhe gëzim - vetë tuaj mund të jetë vetëm në kontakt me ata që tashmë e kanë atë.

Fillojnë të veprojnë dhe të kërkoni për këta njerëz. A jeni një aluzion. Edhe në qoftë se ju jetoni në një fshat të largët apo nuk është në gjendje të mbani mend këta njerëz - online - një mënyrë e madhe jashtë.

Nuk është një rregull i artë - ose ju vazhdimisht të përmirësuar veten ose dehradiruete. Lindja nuk është dhënë. Veten tuaj - çelësi yt për të dëshiruar.