Vetë-zhvillimit të individit nga rregullat e natyrës


Vetë-zhvillimi i personalitetit secili - është normë në shoqëri.

Absolutisht të gjithë tenton të marrë atë në jetën time. Kjo është shumë e saktë.

Le të jetë i vogël, por zhvillimi. Ne jemi aq të kënaqur dhe kjo është natyra jonë.

Dhe kjo është ajo që unë do të doja të tërhiqja vëmendjen tuaj.

Sipas rregullave të universit tonë - unit individual, dhe, në qoftë se ju shikoni, njerëzit në përgjithësi, lëviz në një spirale. Në përgjithësi, universi ynë është vazhdimisht duke shkuar në një spirale.

Një shembull i mrekullueshëm i kësaj - natyra jonë. Pranvera është humbje e ngjyrës dhe zhvillim jetë të re. Natyra i mëtejshëm i shëndetshëm zhvillon dhe rritet. Por vijnë vjeshtes dhe dimrit, të cilat shkatërrojnë përpjekjet e natyrës.

Një pranverë është përsëritur, dhe kopshtet e vitit të kaluar lulëzim edhe më të bukur dhe chudesnee. Duke u bërë edhe më të mirë se në të kaluarën.

Edhe gjatë jetës keni vënë re në ups tuaj të jetës dhe ngritje.

Ajo që unë e përshkroi atë për ju? Çfarë është identiteti vetë, ju mund të kërkoni? Jeta jonë - pikërisht njëjti proces. Ka raste në jetën e gjithsecilit, kur ju keni një shumë del lehtë. Paratë dhënë lehtësisht, në një marrëdhënie është e mirë, shëndet të mirë, etj Kjo - periudha e pranverës dhe verës në jetën tuaj. Ju jeni në valën e suksesit.

Por ka diçka që ju duhet të llojit vazhdimisht, "punë e vështirë" për të punuar shumë - dhe praktikisht nuk ka rezultate të dukshme.


Si ju mendoi ai - këtë dimër. Por kjo nuk është të thotë ju Topchiy në një vend dhe identitetin tuaj vetë dhe jeta u shua.

Në atë kohë, nuk e ka kuptuar thelbin e gjërave, njerëzit humbasin lumturi, dhe ndoshta kuptimin e jetës. Prandaj, gjëja më e rëndësishme që ju duhet të kuptojnë është se ju duhet të jetë një periudhë e "dimrit" dhe gjatë "verës".

Ky është rregull bazë të universit, pa të cilin do të ishte i mërzitshëm për të jetuar. Në përgjithësi, sigurisht jo për faktin se jetojmë shumë i mërzitshëm. Kjo është urtësi e natyrës.

Ishte atëherë kur çdo person në periudha të vështira të jetës - "Winter" - një njeri i zakon bie në depresion dhe dëshpërim.

Dhe paradoksi është se vetëm në kohë të dimrit, njeri rritjen personale arrin majat e saj.

Pra, nëse ju tani kjo është hera - të jetë mirënjohës për të. Ju jeni e mrekullueshme. Përgëzoj veten se identiteti juaj vetë është në krye.

Ju vënë më shumë përpjekje - rezultatet janë zakonisht më pak. E megjithatë, përgëzoj veten se pas dimrit vjen kurs pranverë. Mos harroni, të jetë i sigurt për të ardhur.

Përfundimi është. Nëse ju gjeni se jeta juaj është "Winter" - të bëjmë gjithçka për të bërë zhvillim juaj ishte jashtëzakonisht efikas. Hidhe larg të gjitha mendimet e këqija dhe të bëjë çdo gjë si të mirë si ai mund.

Dhe në qoftë se ju është pranverë ose verë - është shumë e madhe.

Më e rëndësishmja - nuk e harrojmë për identitetin e vetë, e cila duhet të bëhet zakon tuaj dhe zhvillimin tuaj shpirtërisht. Përmirësim të vazhdueshëm veten - ju filloni të keni botën gjithnjë e më shumë. Për shembull, ju mund të shihni unike e njeriut dhe të lënë një çift të komenteve të tyre: