Duke zbuluar kur lumturi në jetë


Nisë për të parë të gjithë ata që dëshiron të mësojnë se si të më në fund të gjetur se çfarë lumturi në jetë .

Unë dua të ju tregojë për suksesin dhe si lidhet me jetën tonë dhe gëzimit tonë në veçanti.

Pak njerëz e dinë kuptimin e vërtetë të suksesit. Edhe më pak e di se si kjo mund të ndikojë në lumturinë në jetë.

Në përgjithësi, suksesi vjen nga fjala ose të bëjë atë në kohë.

Çfarë saktësisht kanë kohë?

Fakti që jeta jonë e mrekullueshme atje periodicitetit dhe rregullsinë. Për shembull, në 5 vitet e ne ende nuk mund të gjeni një të drejtë, ende pothuajse asgjë në këtë nuk flasin. Ne ishim shumë herët për të bërë atë.

Në mënyrë të ngjashme, në qoftë se një person ka për 50 martohen apo martohen në atë moshë shumë vonë. A ka ndonjë arsye të veçantë, pasi ajo lidhet me periudhat e jetës familjare dhe fiziologji e njerëzve në këtë moshë. Kjo është një temë për një tjetër diskutim dhe nuk ka të bëjë që ...

Pra, lumturi në jetë do të vijë kur një person mëson për të kuptuar se kur dhe çfarë të bëni. Dhe gjithashtu shumë e rëndësishme për të mësuar të jenë të vetëdijshëm - ku unë jam tani dhe çfarë unë duhet të bëj tani.

Ky veprim do të jenë ata që do të gjejnë lumturinë e jetës. Kjo është, efekti është për të siguruar se të sqaruar: Unë tani duhet për të bërë atë?

Ndoshta dikush - është e nevojshme që të ketë kohë për të realizuar veten si një person dhe të përmbushur të gjitha dëshirat dhe qëllimet.


Kush - nevoja për të fillojnë të mësojnë se kush - çfarë tjetër - diçka.

Të gjithë njerëzit janë detyra të ndryshme. Për shembull, lumturi në jetë vjen natyrshëm kur, në kohë që të ketë një familje, një kohë të favorshme dhe të drejtën për të lindur fëmijë, koha e ndërtuar, të zbatuar veten e tyre, etj

Në kulturën Vedic thonë se një person ka qenë një sukses në qoftë se ai kishte të gjithë gjatë gjithë jetës, të cilën ata e kishin planifikuar dhe ekzekutuar misionin e tyre. Për qëllimet e të parëve tanë për të marrë lumturi, çdo person i arsyeshëm duke u përpjekur për të kuptuar parimet e rendit botëror.

Për këtë, secili u përpoq për të komunikuar me mësuesit shpirtëror që e shkaktoi atë se ku dhe çfarë kohë për të realizuar qëllimet e caktuara.

Për këtë arsye është e lehtë të kuptohet se arsyeja pse ajo është e vështirë për të gjetur lumturinë në jetë. Kjo është për shkak të mungesës së një këshilltar apo mësues shpirtëror. Pa ndihmën e tij dhe mbështetjen morale ne lundrojnë përmes jetës dhe nuk e di se ku.