Zhbllokuar sekretet e pse nuk ka lumturi në jetë


Herë pas here, ne bëjmë vetes të njëjtën pyetje - pse nuk ka lumturi në jetë ?

Dhe shpesh kjo rezulton se ne nuk e kuptojmë se ku ajo vjen, dhe ku ajo është hequr në mënyrë të shpejtë.

Pas të gjitha, ka edhe momente në jetë kur ne jemi shumë me fat dhe çdo gjë shkon, dhe nganjëherë anasjelltas.

Dhe e vërteta e trishtuar është se fati është mjaft e rrallë dhe pak, dhe jeta përbëhet më shumë prej tyre - vështirësitë dhe sfidat. Pse po ndodh kjo?

Kjo është ideja kryesore dhe, duke kuptuar se ne fillojmë të kuptojmë se pse nuk ka lumturi në jetë. Në fakt, Sekreti është i thjeshtë. Çdo gjë është gjithmonë se shumica e njerëzve jetojnë mendimet e tyre në të ardhmen.

Për shembull, mendoj për fëmijërinë tuaj.

Kur ishin të rinj - fëmijët rreth jush, dhe ndoshta ju e bëri, do të rritet së shpejti për ju ishte e njëjtë liria si në të rriturit. Dhe tani ju keni shkuar në shkollë dhe kanë studiuar atje deri në shkollë të mesme, por ende ju nuk mund të ndjeni lumturi brenda.

Shpesh, studentët menduar për qëllim për të shpejt të përfundojë shkollën dhe të shkojnë në universitet. Pra, të vënë të gjitha provimet dhe ish-studentë janë bërë plot e studentëve. Por ende se - ajo nuk është.

Njeriu fillon të mendoj se kjo është kur unë shkoj dhe për të marrë një diplomë për një punë që do të paguajë paratë - që do të ketë një shumë të lumtura.


Ju mund të keni vënë re prirje? Sipas shumica prej nesh vazhdimisht të fokusuar në të ardhmen.

Megjithatë, kjo nuk është më e keqja. Rreziku më i madh është se shumë njerëz vetëm jetojnë një jetë të ardhshme, e cila kurrë nuk ka ndodhur. Tani le të mendojmë rreth asaj se si ju mund të merrni kënaqësi nga jeta, në qoftë se ndonjëherë jetojnë pikëpamjet në të ardhmen?

Cila është arsyeja që një person ulet në të varfërisë dhe obodranyh pantallona, ​​dhe gjithmonë mendon se vetëm për shkak të kësaj - kjo është koha për të derdhur hirin e tij? Vetëm një budalla mund të kështu.

Kjo ndodh aq shpesh se edhe kur një person ha - ai nuk do të mendojnë për ushqimin, por për atë që ai do të bëjë pas.

Ai madje dikur shijuar shijen e plotë të ushqimit.

Ajo rezulton më vonë se pas një kohë syzet rozë bie, dhe njeriu bie në një mpirje dhe fillon të vajtojnë pse nuk ka lumturi në jetë. Vetëm vyho nga kjo situatë - një ndryshim jetik vendosjen.

Kaloni kaloni këmbe në krye të regjimit "të ardhshëm" mode e mbi "këtu dhe tani". Ju duhet të fillojnë të kuptojnë se jeta është vetëm sot dhe në këtë kohë. Të gjitha lumturi familjare, gëzimi i shëndetit të mirë, gëzim e motit të këndshme - ata tashmë kanë.

Unë nuk kanë nevojë për shumë tendosje në këtë pikë, por vetëm duhet të kuptojnë se jeta - kjo është moment.

Çfarë mund të japë një realizim? Nëse ju mund të kaloni gotë tuaj - ju do të ndjeni se dita juaj është e mbushur me shumë gëzim se të gjitha ditët e mëparshme.

Ju nuk keni nevojë të prisni për një ditë të veçantë ose ditëlindjen, të buzëqeshni dhe të jenë të lumtur në jetë. Pas një kohë, ju tashmë e harrojmë për ato ditë kur ju pyetur veten pse nuk ka lumturi në jetë. Çdo ditë dhe orë juaj do të fillojë të mbushur me përmbajtje. Unë pyes veten se si ju shikoni në këtë çështje?