Zhbllokuar sekretet e Veganism


Që nga njerëz që duan të mësojnë rreth Veganism , në thelb të besimit statistika dhe fakte shkencore, fillimi është ndoshta me ta.

Kush e dini se vetëm një vit lënë Amerikën për të paktën 8 milionë ngrënies! kafshët?

Apo e keni dëgjuar se njeriu i cili u ndal duke përdorur ndonjë produkt të kafshëve e bën 2-3000 jetën vetëm 20 vjet.

Kjo është Veganism vërtetë. Për dashamirët e gjetjeve shkencore thonë se Veganism - duke shmangur përdorimin e kafshëve në çdo formë dhe manifestimit. Kjo do të thotë kafshë të vjetëruara për ushqim, dhe të gjitha produktet që ata mund të bëjnë (qumësht, mjaltë, lëkurë, etj).

Ata që praktikojnë vegetarianism - nuk hanë kafshët, por mund të përdorin derivativë. Në qoftë se unë mund të them kështu, Veganism - një formë më e avancuar e vegetarianism. Ai person bëhet vegans - janë të lehtë për t'u shpjeguar.

Për të filluar me të, shumë pak njerëz menjëherë kaloi në këtë ushqim të këtij hahet bërxolla me patate. Shumica vegans janë në vegetarianism. Kur një person refuzon mish, peshk, vezë - në trupin e tij fillon të rrjedhë ushqim më të shëndetshëm. Si fizikisht dhe me energji.

Si rezultat - organet fizike dhe delikate e vegjetarian fillojnë të pastrohen. Dhe më të pastër janë të trupit tonë delikate - më shumë ne të fillojnë të zhvillojnë shpirtërore.


Fillojnë të shfaqen moralin. Dhe kjo nuk është e gjitha përfitimet e vegetarianism, Veganism dhe jetese të shëndetshme në përgjithësi.

Në fund të fundit - një njeri e kupton se ai është pothuajse i njëjtë si çdo krijesë tjetër në këtë tokë. Dhe në qoftë se unë jam i njëjtë si të tjerët - se si ata mund të përdoret vetëm për kënaqësinë tuaj dhe edukuar nevojat e tyre.

Shko tek Veganism - është kryesisht një tranzicion shpirtërore, kur një person fillon të zgjoheni në cilësitë e vërtetë njerëzore. Secili është individualisht dhe ajo kërkon një sasi të ndryshme të kohës.

Për shembull, ka vegans, të cilët kanë qenë në vijim për një kohë - ne duam të ndihmojmë planetin tonë.

Sidomos në Evropë dhe vendet e zhvilluara të shfaqet vazhdimisht restorante, kafene, madje edhe origjinën manar vehanskoyi ushqim. Unë nuk jam duke folur për veshje këpucë dhe tualetin.

Në përfundim, mund të themi se Veganism është në rritje çdo vit. Për të veçanta ju vegans apo jo - kjo është sigurisht vetëm vendosni ju.

Fat të mirë!