Zbulon një sekret për rreziqet e pirjes së duhanit


Pyes veten se ju personalisht mendoj për dëm e pirjes së duhanit ?

Unë nuk jam duke folur për procesin natyror që njerëzit të përdorë kur i zgjedhur në natyrë dhe ka përgatitur ushqimet e tyre ose të bëjë atë - se për veten e tyre në shtëpi.

Kjo është në lidhje me procesin që ndodh në vendin e punës.

Ne gjithashtu nuk veçanërisht të treguar, e lëre mos i thoni dëmin e duhanit ose të prodhimit të metodave.

Ne jemi vetëm duke u fokusuar në imagjinatën tonë dhe shpesh tërheqjen scents, ik produkt raft është e zbukuruar për të sjellë disa ndryshme në ushqim. Prandaj, për të ngritur perden mbi rreziqet e duhanit metodat e prodhimit - unë ndaj me ju informacionin e mëposhtëm.

Unë shpresoj se kjo do t'ju ndihmojë të lundruar më mirë produktet dhe ushqim të shëndetshëm në përgjithësi. Në dispozicion në prodhimin e një metodë që është se produkti është vendosur në një fushë elektrike dhe efekt tanishme valë të çon në grimcat e sedimenteve në sipërfaqen e tymi korrur produkteve.

Kështu, nga një pikë e teknologjike të parë ajo është më e shpejtë dhe më ekonomike. Por, për përdoruesit fund, unë mendoj se nuk është opsioni më i mirë. Ajo rezulton se aktual elektrik kalon nëpër tërë produktet e korrjes. Kjo është si se mikrovalë.

Rastësisht, ne ju këshillojmë që të lexoni për rreziqet e furrat me mikrovalë. Ndoshta ju nuk duhet të dyshojë se produkti përfundimtar nuk do të më atë shtet natyror që për herë të parë.


Ushqim i tillë mund të jetë e shijshme, por në aspektin e vlerës ushqyese - vryatli.

Gjithashtu, dua të shtoj se të gjitha sprats preferuar dhe ruan të tjera të shijshme, të cilat janë "zbukuruar" me të vërtetë nuk janë aq të sigurta. Për shembull, dëmi i duhanit të njëjtin fëmijë i dobët është se gjatë procesit të prodhimit ku ka substanca të tilla si fenol dhe karbonil komponimet.

Këto substanca nuk janë aq të rrezikshme, por kjo është toksina e vërtetë që kanë në mënyrë të qartë një ndikim negativ në njerëz. Plus dhe çdo gjë pas këtij trajtimi, pjesa më e madhe e aminoacidet dhe enzimat e shkatërruar plotësisht.

Për një kuptim më të mirë tuaj të asaj që një enzimeve - unë rekomandoj artikullin "enzimat në ushqime".

Nëse ju them me pak fjalë - që të gjitha produktet kanë pësuar trajtim të tillë vetëm të vdekur.

Ajo rezulton se çfarë ju do të vazhdojnë të vënë në pjatë e tij - jo më shumë se "masë për të mbushur stomakun", e cila pastaj vetëm të shkojë vetë me mend se ku. Dhe pastaj kjo pikë?

Dhe ne diskutuam dëmin e duhanit vetëm një specie - nga shkarkimet elektrike. Dhe, në fakt, nuk ka asnjë tjetër. Por unë mendoj se kjo është tashmë e mjaftueshme për herën tjetër që ju të shkoni në dyqan - ata e dinë ndryshimin midis ushqimit të dëmshme dhe të dobishme. Duke pritur për mendimet tuaja.