Zbulon sekretin e si të shërohet shpejt


Miqtë, edhe pse ne jemi disi - që çmontuan më herët në këtë çështje sa më shpejt të shërohen, por tani ka ende disa mendime mbi këtë.

Për shembull, kur themi, se si mund të shtoni një pak paund riu artikull përfundoi që unë rekomandoj që të fillojë duke shtuar gjalpë ushqim shtëpi.

Kështu, për shembull, në qoftë se ju hani - atë rrëmujë - ajo mund të jetë shije me bollëk gjalpë.

Në - Së pari, tretje e drithërave do të vijë më mirë, dhe - së dyti, ju merrni një shumë të kalorive shtesë. Por unë mendoj se është e qartë se vetëm një situatë gjalpë nuk ndihmon shumë. Prandaj, ka disa këshilla praktike.

Sa shpejt shërohen


Ndërsa ne po flasim rreth asaj se si për të fituar peshë për një afat të shkurtër, megjithatë, duhet të konsiderohet si një tipar. Një tregues që konsiderohet e pranueshme, dhe se ju duhet të mbani në mend - është rreth + 1 kg në javë.

Nëse ju nuk e tejkalojnë këtë bar - atëherë trupi juaj nuk do të jetë subjekt i stresit të madh. Megjithatë, unë nuk do të ju rekomandojmë që të jetë me fanatizëm me mendje që ju mund të shtoni një javë 2 ose 3 £.

Shto pastaj ndoshta ju mund, por në të njëjtën kohë - shumë dëm në trupin tuaj. Është më mirë për të zgjedhur taktika - më pak, por gjithmonë. Kjo është në lidhje me fushëveprimin dhe planin e veprimit.

Tani, si për të zbatuar një plan të tillë, duke pasur parasysh se ne kemi gjithë kjo duhet të ndjekin një dietë të ekuilibruar. Si për burrat - ata kanë nevojë për të ngrënë më shumë proteina. Kjo është për shkak të faktit se burrat do të jetë shumë më e lehtë për të fituar peshë nëse ata fillojnë të pompimit punë e madhe mbrapa muskujt dhe këmbët.

Një sasi e madhe e proteinave do të shpejt të ndërtuar në masë të muskujve, të cilat pastaj mund të imponojë depozitat shtesë.

Kjo është, njerëz jo vetëm që duke fituar peshë për shkak të muskujve në masë, madje edhe kur të ushqyerit intensiv kontribuon depozitimin shtesë të yndyrë. Sa për gratë - është pak - i ndryshëm.

Ata nuk e bëjnë kuptim për të ngrënë një shumë të proteinave, sepse kjo nuk ka kuptim për të ndërtuar në masë të muskujve.

Çfarë mund të lënë trupin e një gruaje, kështu që është në karbohidrate dhe yndyrore ushqime. Kështu, ajo ha kryesisht do të vendosen në zonën e barkut dhe kofshët. Megjithatë, unë nuk e di se kush vajzë dhe grua të nevojshme ??

Në çdo rast, nuk është një rekomandim praktik, të cilin unë e përshkruar në artikullin "se si për të fituar peshë të shpejtë." Ai është i përshtatshëm për të dy meshkuj dhe femra. Fund të fundit është që ju duhet të përqendrojnë përpjekjet e tyre në konsum ushqimor, kryesisht në mëngjes dhe në mbrëmje.

Ndërsa rreth 60% e ushqimit që ju do të hani në mëngjes dhe në mbrëmje - rezultatet nuk do të ju mbajë në pritje.

Kështu, gjatë gjithë ditës, ju duhet të jetë gjithmonë i pranishëm ndjenjë "pak overeaten ose pereyila."

Çfarë është e rëndësishme për vajzat dhe për djemtë - një shtet mendor. Nëse keni ankth të vazhdueshëm dhe stresi - të rritet pesha e trupit tuaj do të shkojnë shumë më i ngadalshëm. Kështu, më të fortë do të jetë devijime nga shteti normal mendor - kilogram aq më e vështirë do të jepet ardhshëm.

Prandaj, në mënyrë që të kuptojnë se si të shërohen shpejt - është e nevojshme jo vetëm për të siguruar veten me ushqim ose punësim me një barbell, por të përpiqet për të mbajtur shëndetin mendor në ekuilibër.

Gjithashtu, duke pasur artikuj studiuar blogjesh, i cili përshkruan shumë ushqime kalori, ju mund të bëni një dietë të përafërt.

Dhe në qoftë se ju mësuar se si të shërohen shpejt nga përvoja - ju mund të ndajnë atë nëpërmjet komenteve nga lexuesit e tjerë.