Zhvillimi i fëmijës në familje


Çfarë edukatorët dhe mësuesit moderne përdorin njohuritë zhvillimi i fëmijës në familje , dhe se ajo është një studim intensiv i fëmijëve nën 6?

Shpesh, në shoqërinë moderne, fëmijët vetëm 6 vjeç shkojnë në shkollë.

Dhe pastaj, shkolla moderne ka shumë mangësi.

E pra, në kopshtet e sotme kanë filluar tashmë për të siguruar më shumë të mësuarit vlerë. Megjithatë, asnjë efekt të madh këtu. Sistemi në vetvete është me të meta.

Në të kundërt, edukimi i fëmijëve në familje Vedic filloi një herë - kështu menjëherë. Paraardhësit tanë kuptuar rëndësinë e edukimit të fëmijëve nga lindja. Më parë, lindi një djalë apo një vajzë, një familje Vedic krahasohet me Perëndinë.

Dhe për të porsalindur adaptuar shumë shpejt në botë - ai lejoi atë. Zhvillimi i fëmijës në familje është reduktuar në atë fëmijë arrin 14 vjet - konsiderohej i plotë dhe një njeri i pasur të gjitha të drejta si të rriturit.

Prandaj, në këtë moshë - çdo djalë dhe çdo vajzë i përgatitur. Ata thonë Veda - çdo person duhet të plotësojë për të zhvilluar një cilësi 64. Vajza kishte disa para për djemtë e tjerë.

Për shembull, ajo tashmë e dinte para martesës: se si të bëni porositë e ndryshme dhe të qëndrojnë të shëndetshme, trajtim të mençur se si për të bërë ene kuzhine dhe lodra, tekstile dhe të prodhimit fije, blegtori, kopshtarisë, pikturë, kënduar, vallëzimi, etj


64 Dhe këto cilësi të përkryer. Si ju ashtu edukimi i fëmijëve në familje? Më thuaj me sistemin e institucionit arsimor modern mund të aplikoni këtë njohuri për të mësuar njeriun e 18 vjet të vjetra.

Për të ofruar trajnim të tillë nuk mund të çdo familje modern që nga zhvillimi i familjes në tërësi është e kërcënuar. Dhe njerëzit shpesh nuk mund të ndihmojnë veten e tyre, për të mos përmendur në moshë.

Faleminderit perënditë që sot është një shkollë unike të re drejtpërdrejt. Ata janë quajtur edhe shkolla alternative. Atje, nxënësit mësojnë në rrjedhën e tërë shkollën moderne vetëm një vit. Deri në 16 vjet për të mësuar 15 specialitete. Dhe kjo nuk është gjëja kryesore.

Përveç kësaj, secili nga studentët, kjo njohuri mund të zbatohet në praktikë. Dhe çfarë është më e rëndësishme - të mësojnë fëmijët ku të zakonshëm. Ky është zhvillimi i fëmijës në familje mund të ndihmojë shoqëria jonë dhe ju specifikuar.