Recetë për lumturi familjare


Ju duhet të kuptojnë se recetë për lumturinë familjare sigurisht atje.

Për më tepër, për të gjitha marrëdhëniet midis bashkëshortëve mund të hapur një lumë i pafund e energjisë që do të mbështesë ata në gëzim të vazhdueshëm të brendshëm.

Është e vështirë të besohet, por, për fat të mirë, energji, nuk është brenda çdo personi, madje edhe pavarësisht rrethanave të jashtme.

Paradoksi i jetës është se ne jemi gjithmonë në kërkim të lumturisë ku - se nga.

Ne mendojmë se një dashuri e re, një gjë e re material apo personi tjetër do të na bëjë më të lumtur se tani. Dua t'ju siguroj se kjo është absolutisht opinione të rremë, siç bën universin është e rregulluar në bazë të parimeve të tjera.

Ne nuk jemi në dijeni të përgjithshëm sundon gjithësinë dhe të fillojnë të përdorin të tjerët për qëllime egoiste. Kjo ju mund të shihni veten kur kap veten duke menduar: "Nuk është kështu ndodh që im një të dashur fillon tek unë atë - që të bëni - Unë nuk do të shkoj të luaj një gisht."

Shkarko fund është se puna jonë është lakmia Cilësia nytse. ajo është e bazuar në faktin se ne së pari duam që - atëherë merrni, dhe pastaj, ndoshta, se - që dhuroj.

Siç u përmend më lart - me qëndrimin ndaj botës - ne do të shkojmë në banak për të gjithë natyrës. Dhe një nga rregullat kryesore të vërteta të natyrës - para se - ne të merrni - e cila është e nevojshme - pastaj të paguajë.


Kthimi në pyetjen e përjetshme recetë të familjes lumturi - Vedat përshkruajnë se. Nëse një person vetëmohim i jep personit tjetër fuqinë e gëzimit - gëzimin ai merr dy herë më shumë. Kjo do të thotë se energjia juaj do të sjellë lumturi gëzim në një tjetër, dhe pastaj, si energjinë tuaj, së bashku me fuqinë e një personi tjetër përsëri tek ju përsëri.

Megjithatë, ajo është aq e vështirë për të bërë dhe çeliku veten. Për të kuptuar më mirë më lart, kjo mund të shpjegohet me shembullin e marrëdhënieve familjare. Për shembull, një grua duke pritur për burrin e saj, ajo fillon të japin lule, shpesh të përzënë atë në restorantet dhe për të sjellë në shtëpi më shumë para.

Se kjo grua sheh kryesore lumturinë e familjes recetë.

Në anën tjetër, një njeri duke pritur për gruan e tij fillon të gatuajë shijshme dhe të rivendosur rendin në shtëpi. Pra, të dy burri dhe gruaja janë duke pritur për çdo veprime të tjera të caktuara.

Gjithkush pret që dikur hapat e tjerë do të ndjekin - atëherë - atëherë unë obdaruye kujdesin e njeriut dhe gëzim. Aty qëndron një gabim i tmerrshëm. Njerëzit do të jetojnë deri në vdekjen e tij, duke pritur në anën tjetër ose - të cilat hapat e parë dhe veprimet

Mënyra e vetme nga kjo situatë - të fillojnë të unselfishly japin pushtetin e tyre të kënaqen një të dashur është absolutisht nuk presim që - që në kthim. Nëse ndonjë njeri - ose vendosur vetë këtij qëllimi dhe hyn në fuqi - domosdoshmërisht do përgjigje.

Dëgjoni, ju duhet të merrni mbrapa.

Si rezultat i këtyre veprimeve, edhe në qoftë se ne kemi qenë të mbyllur - ju nuk do të besojnë sytë tuaj, ju filloni për të marrë gëzim të madh nga gjysma tuaj. Sa më shpejt fillon të ndodhë - kjo do të thotë se ju keni gjetur recetë dhe kuptuar se lumturia e brendshme që natyra na jep.