Ayurveda Ushqimi


Çdo të drejta biologjike, psikologjike dhe të tjera ritmet janë subjekt i dispozitave të planeteve në lidhje me tokë. Prandaj, Ayurveda Ushqimi pidstroyila më e ndikuar nga energjia e planeteve që na rrethojnë.

Kjo nuk është një sekret që të gjithë planetet e sistemit diellor me fuqi të ndryshme në kohë të ndryshme të bërë një ndikim.

Kështu, në shkrimet e shenjta Vedic, për shembull, dielli ynë mund të na japë energji si të ushqyerit dhe të marrë. E gjitha varet se çfarë lloj i jetës që ne të çojë.

Prandaj, detyra jonë tani - për të gjetur se: Çfarë Diet Ayurveda e përshkruan si më efektive. Nëse duam lumturinë në jetën tuaj - ne kemi nevojë të dimë dhe të ndjekin rregullat e rendit botëror.

Përndryshe, që jetojnë dhe mos kuptuar rregullat bazë - është e njëjta gjë si për të notuar kundër rrymës. Ju lutem vini re se Ayurveda përshkruan diellin si një burim i fuqishëm të energjisë që ndikon absolutisht të gjitha qenieve.

Prandaj, ne duhet të dimë se si të merrni më shumë nga dielli dhe rimbushjes tonë favor. Për shembull, kur dielli fillon të rritet - Rrjedhat e energjisë fillojnë të ndikojnë në trupin tonë delikate.

Ky bashkëveprim çon në zgjimin e mendjeve tona. Kur dielli sapo - vetëm merr - ne ende mund të fle, por mendja jonë fillon të zgjoheni. Dhe i njëjti proces, vetëm e kundërta ndodh në perëndim.


Pasi fshatin diellit - ajo pushon të ndikojë në mendjen dhe mendja fillon të qetësohem dhe të bien në gjumë. Ky model Ayurveda Ushqimi dhe të përshkruar mijëra vjet më parë, pa asnjë instrumentet dhe instrumentet matëse.

Përsëri, ne mund të ende 23:00 nuk fle, por mendjet tona menjëherë fikur dhe duke fjetur. Kjo ndodh natyrisht, pasi që ajo nuk merr rimbushje nga jashtë. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz e gjejnë të vështirë natën dhe veçanërisht gjatë natës, për të kryer punë mendore apo krijuese.

Sepse edhe pas gjashtë në mbrëmje, ju mund të vëreni se aktiviteti fizik fillon të bjerë. Që thotë se rreth Ayurveda Ushqimi.

Në mbrëmje ne kemi për të ndaluar të punës dhe të kaluar në diçka të bukur.

Ajo mund të lexohet literaturë që ne pëlqen apo komunikim me familjen. Nëse ju vazhdoni të punoni në mënyrë aktive në mbrëmje - ne nuk do të përfshijë mekanizmat natyrore. Këto mekanizma mendor në të ardhmen dhe do të përulni shtetin tonë.

Kjo edhe mund të shkaktojë sëmundje, thotë trajtim Ayurveda këtu do të ndihmojë vetëm në qoftë se një person dëshiron të ndryshojë rutinën e tij. Pa atë, ju mund të hiqni vetëm simptomat. Si rezultat - ne do të ndjehen më pak gjendjen e lumturi, gëzim dhe paqe.

Në përmbledhje të sa më sipër mund të vërehet.

Më optimal Ushqimi Ayurveda përshkruan si - zgjohem me diell dhe të shkojnë brenda dhjetë natën. Kjo rutinë do të bëjnë të ndiheni më shumë gëzim në jetë dhe lumturi, si energjia diellore është energji e gëzimit njerëzor.