Dietë e lactating nënat dhe ushqim për fëmijë në gji


Përshëndetje miq! Sot ne flasim për nënat e të ushqyerit dietë.

I kam kërkuar në mënyrë të përsëritur pyetje mbi këtë temë.

Dhe në qoftë se ju të analizuar forume dhe komunitetin - shumë njerëz ende duan të mësojnë më shumë për ushqimet e veçanta për nënat me qumësht, dhe veçanërisht përgatitjen e tyre.

Nga rruga, ende nuk harrohen, unë ju them menjëherë se ky artikull është pika e fillimit për disa nene të tjera në të njëjtën temë.

Pra, unë mund t'ju siguroj se pa informacionin e nevojshëm për ju, ju nuk do të shkojnë larg.

Pra, është i bazuar në sens të përbashkët dhe logjikë, të përpiqet për të kuptuar të gjitha më shumë detaje. Por nuk është një gjë e rëndësishme që menjëherë të humbasin disa ...

Dietë e nënave lactating


A është ky momenti që dietë ka në nevojën për të menduar në muajt e parë të shtatzënisë, dhe jo si disa në momentin e fundit.

Është e rëndësishme për të kuptuar! Nëse ju jeni nuk ka filluar të shikojnë në dietën e tyre kur shtatzënë - kjo mund të çojë në atë që është qumështi që ju nuk do të ketë kaluar si fëmijën tuaj.

Rastësisht, në vitet e fundit gjithnjë e më shpesh ndodh kur një fëmijë refuzon qumësht, dhe ai mund jo oreks. Dhe të gjithë vetëm për shkak se vetë qumështi mund të përmbajë jo krejt çfarë fëmija dëshiron.

Nga rruga unë do të them se për ju unë kam shkruar një artikull të veçantë mbi këtë temë, e cila ishte pikturuar dietë hollësi të ushqyerit nënën për muaj.

Shpresoj diçka - ju keni shënuar për një fjalë e folur dhe të marrë seriozisht. E pra, tani le të flasim për ushqime specifike për gji moms që unë patjetër rekomandojmë hahet.

Ushqim për fëmijë në gji

Pra, gjëja e parë që duhet të përfshihen në dietën tuaj - një pjatë me një përmbajtje të lartë të kalciumit. Jo për të duket e "kapiten i dukshëm" Unë nuk do t'ju them se fëmijën tuaj, dhe ju vetë shumë në nevojë të këtij minerali.

Unë nuk jam duke shkuar tek lista ushqime specifike ju sepse pak është shkruar para mbi këtë temë, ku produktet e përshkruara në mënyrë të veçantë janë të pasura me kalcium.

Është e rëndësishme të thuhet se të gjitha ushqimet që ju hani duhet të jetë:

 • i ushqiteshëm
 • dritë.
 • Kjo nënkupton se ajo është e mirë në qoftë se ushqimi juaj është jo ato enët që thata trupin dhe hequr atë nga uji. Pse është kjo kaq e rëndësishme? Shkarko fund është se në qoftë se trupi juaj është mungesa e ujit - shqetësuar acid - ekuilibër bazë. Kjo do të çojë në faktin se qumështi do të bëhet më acid.

  Por fëmija juaj veçanërisht nevojë atë dietë më alkaline. Gjithmonë mbani mend se dietë një fëmijë duhet të jetë gjithmonë e më shumë alkaline se në dietë për të rritur. Prandaj, ushqim dhe pije që i japin ujit nga trupi përfshijnë:

 • të gjithë plotësisht sode, duke përfshirë limonadë,
 • Patate të skuqur
 • enët gatuar në vaj.
 • Por kjo nuk është e gjitha. Për më shumë informacion mbi "çfarë nuk mund të jetë" mund të lexohet këtu.

  Produktet për nënat lactating

  Siç kam shkruar më herët në këtë artikull - Ky artikull është një udhëzues për të tjerët të cilët vetëm plotësojnë atë. Kjo është arsyeja pse unë nuk do të pikturoj ju në thellësi është konfidencial dhe i gjithë ushqimi dietë. Sidomos për këtë rast ishte, një artikull i veçantë në produkte të drejtë për moms të ushqyerit. Lexoni, studim ...

  PS: ju lutem komentoni dhe të shprehin vërejtjet tuaja personale në lidhje me dietën e nënave lactating.

  Ndoshta ju keni sekret tuaj ushqim për nënat lactating , e cila do të jetë e dobishme për shumë njerëz. Por ende, ju lutem vënë "mallkime" buttons, të cilat janë pak - pak më të ulët.