Parandalimi i jeteses shëndetshme përmes përcaktimit të menduarit


Secili prej nesh duhet të kuptojnë se Parandalimi i jetese të shëndetshme - A është puna e parë e pamjen e saj.

Kjo është deri në mendimet dhe perceptimet e botës krejtësisht tona - na mundëson për të ndaluar i sëmurë dhe të jenë të pakënaqur.

Dhe për të ju tregojnë marrëdhënien e shëndetit tuaj dhe qëndrimin tuaj në jetën e - artikull të lidhura është bërë në venë e njohurive të vjetër të përshkruar në shkrimet e shenjta Vedic.

Për të filluar për të çmontuar shkrimet e shenjta Vedic nga fakti se parandalimi mënyrë jetese të shëndetshme të reduktuar për të mësuar për të menaxhuar dhe kontrolluar mendimet e tyre. Pa këtë kontroll mund të jenë sëmundje të tilla.

Për shembull, në qoftë se ju keni jetë të ngarkuar dhe ju jeni vazhdimisht i mërzitur me gjëra të vogla - ka shumë të ngjarë që ju tashmë periodikisht ose të sëmurë ose kanë probleme me këtë sëmundje bronke dhe hundës.

Nëse, për shembull, kreu i juaj është vazhdimisht i plotë i mendimeve rreth vështirësive të jetës - ajo shkakton funksionimin normal të sëmundjes së mëlçisë ose mushkërive. Nëse ndonjëherë e gjeni veten në konflikt apo mosmarrëveshje - sëmundjet e zemrës është dhënë për ju.

Kjo mund të përshkruhet plotësisht nga ndonjë sëmundje. Problemi njerëzit që ata nuk e kuptojnë se sëmundjet e tyre të lidhura direkt me natyrën e tyre. Dhe jo të gjithë e kupton se çdo sëmundje e parë në zhvillim në nivel Torquay, dhe vetëm pastaj të shfaqet në trupin fizik.


Dhe në qoftë se njerëzit nuk duan të ndryshojnë pamjen e tyre - ka çdo mundësi për shumë lënduar deri në vdekjen e tij. Përshkruhet më sipër - nuk është shpikje e dikujt. Është përshkruar të gjithë mijëra vjet duke eksploruar shumë njerëz.

Shkenca Ayurveda hetuar këto marrëdhënie dhe si rezultat ajo është kryer dhe listën e emocioneve negative ndikojnë organet ose sistemet e trupit të njeriut të caktuara.

Kështu, problemet e mundshme që kemi përshkruar, dhe zbuloi lidhjen e tyre.

Por ajo që tani pothuajse të pushojë për të mësuar se si për të lënduar dhe duhet të marrë jetese të shëndetshme parandaluese? Siç doli, të mbajë një mënyrë jetese të shëndetshme është shumë e lehtë dhe e thjeshtë.

Ju nuk keni nevojë për të nënshtrohen trajnimit të shtrenjta ose të shkojnë në universitet. Gjëja e parë që ju mund të bëni - është që të krijojë një rreth miqsh rreth tij, për popullin ju komunikuar, ju vetëm mund të jap informata të dobishme në një dritë pozitive.

Ju duhet të ndalet mbjellin fjalët e tyre negative dhe për të dëgjuar mendimet e zeza dhe negative të të tjerëve. Simple nuk është e lejuar.

Nëse ju nuk mund të ndalojë një njeri në chernoslovii e tij - vetëm të ndryshojë temë në një tjetër dhe kreu kontrolloni se është e nevojshme për të komunikuar me një burrë më pak. Pika e dytë e rëndësishme - të fillojnë duke dëgjuar muzikë klasike dhe më të shenjtë.

Kjo është për shkak të faktit se ajo është përmes dëgjimit mendjen e njeriut mund të ndryshohet. Nëse vetëdija është duke ndryshuar për mirë - madje edhe sëmundje të bëhet më pak. Pra, të zhvilluar dhe për të ndihmuar të zbutur vetëdijen nevrikosur është muzikë klasike dhe i shenjtë.

Ju mund të dëgjoni në punë si një sfond në lojtar si sfond shtëpia e muzikës, etj Kjo do të jetë një jetë e fuqishme preventive të shëndetshme pa drogë dhe problemet. Natyrisht, të mësojnë më shumë rekomandime për shëndetin për të blog për ushqim të shëndetshëm.