Ushqimi rrit grupin testosterone 4


Përshëndetje miq! Sot unë dua të ju tregojë për produkte të rritur testosterone.

Por, vetëm doni të bëni një deklaratë të rëndësishme. A nuk mendoni se ky hormon vlen vetëm për meshkujt, kështu që kjo është një çështje thjesht femër.

Në fakt, kjo hormon i prodhuar Trupi mashkull , kështu dhe në femra .

Dhe në qoftë se ndikimin e këtij hormoni në trupin e mashkullit ne e dimë rreth, trupi femëror është ajo e mirë për kryerjen e një fëmijë, dhe për zhvillimin e gjinjve, etj

Kjo ishte një informacion pak dalje nga tema për të ju tregojnë rëndësinë e këtij hormoni jo vetëm për trupin e mashkullit, por edhe për gratë.

Por le të flasim në mënyrë specifike në lidhje me ushqimet që mund të rrisë nivelin e kësaj substance në trupin tonë.

Ushqimi rrit testosterone


Për të mbulua fort t'ju them se ka disa kategori kryesore të produkteve që kontribuojnë në këtë substancë. Këto janë:

 • fruta të thata,
 • mjaltë,
 • arra
 • Duke folur e frutave të thata - i shkëlqyer "promovoi pronat" me datat dhe fiq. Në përgjithësi, datat dhe fiq mundësisht të ngrënë të freskëta, por për shkak të faktit se ata marrin mjaft i freskët vështirë - kështu që ju mund të hani dhe të thata.

  Oh, dhe fiq, dhe datat, ajo është e rekomanduar për të rrjep për një kohë në ujë, dhe për këtë arsye ha 100 - 120 gram në ditë.

  Nuk mund të jetë 50-60 gram secili e fruta të thata, por mund të jetë çdo - është një tjetër. Nga rruga unë do të them se përveç dritës në asimilimin e karbohidrateve në këto fruta të thata janë edhe një shumë të pasura me vitamina.

  Sa për mjaltë - ai kishte për të gjetur më të natyrshme, dhe kur përdoret ajo kurrë nxehtë mbi 45 gradë. Ndër të duan të identifikojnë arra: arra dhe bajame.

  Çfarë ushqime të rritur testosterone

  Në thelb, kur një person studime: çfarë ushqime të rritur testosterone, ai nuk e di edhe atë erëza të bëni mirë me këtë detyrë. Po, unë rekomandoj duke shtuar në dietën tuaj:

 • kardamom,
 • arrëmyshk,
 • xhenxhefil,
 • shafran.

 • Këto erëza kanë fuqi të jashtëzakonshme për të ndikuar në trupin tonë.

  Nivele normale testosterone

  Për meshkuj të moshës 18 - 30 vjeç konsiderohet si një tregues i mirë: 22-30 nmol / L. Nëse merret si një e tërë, seksit të fortë, kjo shifër mund të luhatet rreth 11 dhe deri në 32-33 nmol / L.

  Duke folur për standardet testosterone Grave, vlera do të jetë shumë më e ulët. Vlerë minimale është: 0.2 nmol / l. Well, niveli më i lartë në të cilin të fokusohen - një 2,5-2,7.

  PS: ju lutem komentoni mbi këtë artikull ushqime të rritur testosterone . Dhe në qoftë se i pëlqente artikullin - ju lutem klikoni në butonin "I pëlqen".