Produktet me kalori negative


Kohët e fundit, gjithnjë e më shumë njerëz janë të interesuar në produktet me kalori negative. Thashethemet se atje janë ushqime negativ kalori, aty për një arsye. Shkaku interpretim i gabuar i tërë koncepti. Siç e dini, në njerëzit ndodhin procese të ndryshme që kërkojnë energji. Ne të gjithë e dimë për kalori. Ja kjo është energjia që karburantet trupin tonë.

Të tretet ajo merr ushqim, trupi duhet të shpenzoj një shumë të caktuar të kalorive. Në dietë janë ushqime që përfshin dhe një numër i reduktuar i kalorive. Megjithatë, për të mësuar këtë ushqim, trupi duhet të djeg më shumë kalori se sa ajo merr.

Është ky parim respektohet ithtarët e ushqime negativ kalori. Ata besojnë se ata mund të hanë ndonjë ushqim, duke plotësuar prodhimet e tyre të mrekullueshme. Por është ende një mit.

Copë Spozhyvshy tortë, e cila ka një përmbajtje të lartë kalori dhe produkti me një indeks negativ, ju merrni zero rezultate. Sigurisht ju mund të provoni një dietë që do të përbëhet nga produkte negativ kalori. Sot ne e dimë një sasi të madhe të metodave humbje peshe, por shumica e tyre i përkasin të shkurtër mono-dietë. Kursi i gjatë i këtij humbje peshe mund të shkaktojë dëme të pariparueshme për trupin tuaj.


Edhe duke përdorur vetëm një ushqime negativ kalori, ju lehtë mund të humbni peshë, sepse trupi do të përjetojnë uri konstante. Mos harrojmë për ushqyesve dhe vitamina, aq të domosdoshme për trupin tonë. Në grupin ushqime me kalori komponentëve të tilla është shumë i vogël. Shumica në këtë kategori përfshijnë perime, kullosa, herbs dhe erëza. Pajtohem se këto produkte të kënaqë urinë tuaj pothuajse asnjë punë.

Sa për yndyrna negative dhe proteina, pastaj një natyrë e tillë nuk ekziston. Ne tregojmë shembullin e si të veprojë me ushqime negativ kalori. Le darkë juaj përbëhet nga gjoks pule dhe sallatë me selino dhe lakër.

Gjoks përmban rreth 140 kalori në një sallatë e pothuajse asnjë. Ajo rezulton se trupi, tretjen marule, shpenzojnë të gjitha kalorive që i ka marrë nga pulë.

Pas kryerjes pasdite një të drejtuar të vogël, ju do të djeg ato ekuilibrin e kalorive dhe jashtë, ju nuk keni ngrënë madje. Tani ju e kuptoni se cili është fokusi kryesor i pronave të këtyre produkteve. Nëse ju ka gëzuar këtë metodologji, të sigurojë furnizimin kryesor me energji elektrike.

Produktet me listën negative kalori

Ky grup vendosi të atribuojnë ushqime të tilla si perime sallatë të gjitha, selino, lakër, grejpfrut humbje peshe, erëza të ndryshme dhe bimëve.

Pajtohem se këto produkte ju nuk shumë të fituar peshë të tepërt. Sa për pije, atëherë ky grup përfshijnë çaj jeshil. Trupi ynë për të tretet filxhan i çajit të gjelbër ka për të shpenzuar në rastin rreth 60 kalori. Gjithashtu në kategorinë e ushqimeve negativ kalori, të jetë i sigurt për të kthyer ujin e zakonshme.

Për të përmbledhur, mund të themi me siguri se produktet që kanë një kalori negative nuk ekziston në natyrë. Nuk janë vetëm ushqim që mund të zvogëlojë numrin e përgjithshëm të kalorive që e bëjnë dietën e përditshme.