Çfarë bëni qelizat e kuqe të gjakut në urinë e një fëmije


Urime për të gjithë ata që duan të dinë për qelizat e kuqe të gjakut në urinë e një fëmije, dhe sa duhet të ketë të tjera hollësitë arsye të depërtimit.

Dhe para se të fillojmë duke folur për trupin e fëmijës - unë rekomandoj që ju të studioni artikullin tonë të fundit ku ne nxorrën në detaje: pse qelizat e kuqe të gjakut të shfaqet në urinë.

Kështu, në fillim të bisedës sonë, unë do të thoja se ashtu si në të rritur - fëmijë në analizë nuk duhet të jetë i pranishëm qelizat e gjakut.

Dhe në qoftë se ata janë atje dhe atje - numri i tyre, ashtu si të gjithë njerëzit, nuk duhet të kalojë dy njësi.

Dhe pastaj, nëse kemi gjetur një fushë të 2 njësive - duhet të shqyrtojë me kujdes situatën specifike (ose kanë dhimbje të barkut apo të ulët mbrapa, rrahje në bark, ngarkesës rëndë fizik të analizës, etj), dhe bazuar në përgjigjet e marra për të ndërtuar argumente të mëtejshme.

Ju mund të kenë nevojë disa ditë për të kaluar një test shtesë (kalojnë urinë përsëri).

Qelizat e kuqe të gjakut në urinë e një fëmijë do egra


Nëse ju ri-test niveli i qelizave të gjakut është ende i lartë - një nga arsyet për këtë mund të jetë zhvillimi i tuberkulozit. Shumica, nëse pas 2 - provë e Parë figura të fryra - Fëmija juaj është më e mirë për të dërguar një diagnozë të rëndë:

 • veshkë
 • Sistemi urogjenital
 • mushkëri
 • gastro - traktin e zorrëve.
 • Sigurisht, svavolyly nuk është e nevojshme, por është më mirë që të konsultoheni me një specialist. Ajo mund të jetë tepër i ndërlikuar pa një analizë të tillë mund të identifikojë problemin. Unë shpresoj që ju të kuptoni se unë nuk jam vetëm duke e shënuar këto organe, si, për shembull, mund të shkaktojë përkeqësim, veshkat përflakur, zorrët të dëmtuara ose të fryrë, probleme të prostatës.

  Plus, shkaqet mund të shërbejnë ato barna që kanë qenë të caktuar një fëmijë apo hipotermi e tij të mundshme. Në përgjithësi, në qoftë se të kandidojë për sëmundjet që mund të shkaktojnë qelizat e kuqe të gjakut - ata mund të llogarisin rreth njëqind, nëse jo më shumë. Unë do të them është se në qoftë se ju jeni pas analiza e parë u krye nga një - sekondë mund të mbajë metodë krejt të ndryshme (për shembull, nga Nechiporenko). Ka varg normal për fëmijën është më pak se 1000 vlera.

  Nga testet kthyer metoda të ndryshme që ju të përmirësuar saktësinë e rezultatit përfundimtar.

  Përgatitja për urinë në qelizat e kuqe të gjakut në një fëmijë

  Por ne duam që ju të marrin në konsideratë një tjetër faktor i rëndësishëm që mund të ndikojë në masë të madhe të analizës, dhe pastaj rezultatet.

  Kjo përgatitje e drejtpërdrejtë e urinës qelizave të kuqe të gjakut në fëmijën. Pra, ekspertët rekomandojnë:

 • të bëjë mbledhjen e urinës në mëngjes. Kjo mund të shpjegohet me faktin se gjatë natës është normalizimi i të gjitha parametrave si kornizave që janë,
 • dhe shumë e dëshirueshme nëse e njëjta procedurë në "krijimin e kauzës së materialeve eksperimental 'atje (ju e dini ku) çdo gjë është e pastër dhe të rregullt. Besoni mua, ky faktor gjithashtu ndikon në rezultatin.
 • Normal qelizat e gjakut të kuqe në urinë e një fëmije

  Përveç fjalëve që thoshte në fillim të këtij neni unë do të thonë se në mënyrë për normën e qelizave të kuqe të gjakut në urinë e një vajzë apo djalë nuk është rritur shumë - është e rëndësishme për të ngrënë ushqime alkaline nuk është kolesteroli "i rrezikshëm".

  Për shembull, nëse një fëmijë ha një shumë të ashtuquajturat ushqimeve acid - kjo shkakton formimin në rritje të kripërave që kalojnë përmes organeve të sistemit urogjenital mund të dëmtojë indet. Kështu, ajo do të shkaktojë ekspozim të gjakut në urinë.

  Duke ushqime alkaline të përfshijnë:

 • pothuajse të gjitha perimet
 • hikërror,
 • disa arra (ngjyhet më parë në ujë)
 • ujë të pastër (pa pije dhe lëngje).
 • Nëse shkaku i qelizave të gjakut nga të - kripë madh arsimor - problemi është eliminuar lehtë vakte. Ndoshta ata që me qira teste dhe janë gjetur rritur qelizat e kuqe të gjakut në urinë e një fëmije them se ai (ajo) ka bërë në këtë rast?

  PS: ju lutem rekomandojmë një artikull duke klikuar në rrjetet sociale. Gjithashtu, ju lutem të lënë komentet tuaja me pyetje dhe ide që do të na ndihmojë të kuptojmë më tej pyetjen.