Rreth FGS stomak dhe kjo është se si stomaku CSF


Përshëndetje miq!

Më shumë kohët e fundit vënë re se shumë njerëz janë të interesuar në atë se si për të bërë FGS stomak, por informacion i ndjeshëm nga interneti nuk është e mjaftueshme.

Prandaj, kam vendosur një këtë temë pak dhe të tregojë se ajo është e gjitha, dhe "çfarë ai ha."

Nëse ju ende nuk e kuptojnë këtë (mund të jetë e tmerrshme për ju) shkurtesa, atëherë unë duhet të them se ajo qëndron fibrogastroscopy.

Si është CSF stomak

Para se të drejtpërdrejt të flasim për mënyrën se si për të bërë këtë analizë, unë dua të ju them diçka tjetër në lidhje fibrogastroscopy.

CSF stomak: çfarë është ajo?

Unë duhet të them se stomaku CSF procedurë mjaft të pakëndshme që ka për qëllim për të kryer hulumtime dhe gjendjen e stomakut tuaj, dhe duodenum.


Për shembull, në qoftë se ju filloi të përjetojnë një shije kosi në gojë, ajo mund të thotë që ju filloi probleme serioze me këto organe sipër-përmendura.

Prandaj, në mënyrë që të mos mendoni dhe për të krijuar arsye të veçantë këtë shije - të kryejë procedurën. Për të qenë i qartë, këtu janë disa arsye të mundshme pse kjo procedurë është:

 • Shkelja e provimit mukozale të brendshëm (mund të zhvillojë ulcerat)
 • për të zbuluar polyps,
 • për të identifikuar gastrit,
 • për të identifikuar infeksione
 • për të zbuluar kancerin e zorrës së trashë.
 • Prandaj, për të specialistit mund të përcaktojë: çfarë ndodhi saktësisht për ju - ajo është më mirë që të shikoni një herë se 2 javë guessing dhe të monitoruar gjendjen tuaj.

  Me këtë, unë shpresoj, natyrisht.

  Tani, pikërisht se si është CSF stomak.

  Ashtu si ai apo jo, por problemi kryesor është se një person duhet të gëlltisë. Dhe nëse ky njeri bërë ndonjëherë (dhe unë jam i sigurt se 99,9% e popullsisë), për herë të parë haptazi memec.

  Por, falënderoj Perëndinë, në klinikat e mira është bërë procedurën paraprake zbutjen që përbëhet prej faktit se plastike juaj gojë të futur "gjëra" të veçantë për kalimin më të mirë të tub. E megjithatë, fyt lyhet më parë me një zgjidhje të veçantë për të reduktuar parehati.

  Unë do të them disa pika të rëndësishme që lidhen me mënyrën se si kjo analizë është bërë.

  Në mënyrë që shumë specialist në mënyrë specifike të identifikuar sëmundje të mundshme apo çrregullim, ju mund të marrin pjesë të indeve të mukozës hetohen.

  Rekomandoni!

  Nëse jeni duke marrë në një specialist përshkruajnë problemet dhe ankesat tuaja detajuar si të jetë e mundur (për shembull, ju ishin ditët e fundit të përzier dhe një ndjenjë e trishtim në gojë), atëherë ju mund të jenë në gjendje për të shmangur gllabërim tub.

  Përgatitja për CSF stomak

  Në fakt, përgatitja për CSF stomak është fare e thjeshtë. Nëse ju jeni shumë të frikësuar nga kjo procedurë "të pafajshëm", - pastaj kërkoni atë që ajo direkt ju do të bëjë çdo gjë në hollësi për të shpjeguar.

  Zakonisht popuskaye. Por ende shkoni bëni atë me stomak bosh. Me fjalë të tjera, janë të ju 2 Bordi i përgatitjes:

  jo të paktën 10 - 00:00 në provë.

  Nga rruga, duke shkruar këtë artikull, unë vendosa që ende duhet të vazhdojë, të cilat mund të gjenden në këtu.

  PS: Nëse ju doni të shprehin ndjenja juaj është si CSF stomak, dhe se gjatë dhe pas kësaj ka - ju lutem vënë atë përmes komenteve.