Përbërja e makarona spageti dhe depo


Përshëndetje miq! Para se të flasim për strukturën dhe përbërjen e spageti makarona, unë do të doja të ju kujtoj se dje tashmë ishte shkruar një artikull mbi këtë temë.

Dhe ky artikull është një lloj i vazhdimit të mëparshme.

Por kjo është ajo që unë duhet të them më poshtë.

Në ndërkohë, le të shkojnë në atë që ajo përfaqëson sot makarona dhe çfarë ata tani janë duke bërë.

E pra, dhe të flasin për atë që ata kanë për të bërë ...

Përbërja e makarona

Në fillim ju duhet të kuptoni se përbërja e makaronave varet nga klasa të cilit i takojnë. Dhe tani ka 3 klasa e produkteve

 • Klasa A (i bërë zakonisht nga mielli gruri durum)
 • Klasa B (i bërë zakonisht prej "mesatare" grurë.


  Me fjalë të tjera, nuk e butë, por jo e vështirë)
 • dhe, në përputhje me rrethanat, Klasa B (të bëra nga grurit të butë)
 • Por kjo nuk është e gjitha që ju duhet të dini. Ajo duhet gjithashtu të kuptohet se i pranishëm Përbërja e makarona mund të jetë gjithashtu nga:

 • flavors (shpesh sintetike)
 • preservatives,
 • ngjyra (nga rruga, me bojë të mund të luaj blerësi, duke i dhënë produkte të ulët të cilësisë me cilësi të lartë)
 • shkumës konvencionale! (Për disa - kjo do të shoku)
 • shtimin e vezëve dhe derivatet e tyre (blerje të tilla nuk e rekomandojmë)
 • shtimin e produkteve të qumështit (hirrë, qumësht (të dy pluhur dhe e tërë), disa të tjerë)
 • shtimin e perimeve ose frutave (zakonisht squeezing e karrota, pumpkins, domate, lëng përqendrohet)
 • kripë.

 • Mendimi im - të zgjedhin këto produkte për zgjedhësit e tyre ishin aq e lehtë të jetë e mundur.

  Top - një makarona dhe krunde.

  A mund të ha makarona në postin

  Ndërsa nuk harrojmë që premtoi në fillim të këtij post, unë do të them se dje kam shkruar një artikull në lidhje nëse ju mund të hani makarona në këtë post. Ju do të habiteni, por përgjigja është mjaft i diskutueshëm. Ajo rezulton se disa mund dhe të tjerët nuk mund të. Por unë nuk do të intrigës ju. Vetëm të lexoni postin e fundit

  Magazina spageti

  Lidhur me përbërjen e spageti, të gjithë shumë, shumë e thjeshtë. Sot ka 2 kategori kryesore të produkteve:

 • 1 klasë (kjo është vetëm miell dhe cilësia e ujit)
 • Klasa 2 (këtu, gjithashtu, miell dhe ujë, por nën cilësinë e miellit).

 • Por ju duhet të mbani mend se tani ka disa prodhues të cilët kanë depo akute spageti, në mënyrë për të më mirë produktet e tyre janë shitur.

  Mos harroni!

  Si përbërjen e makaronave, spageti mund të shtoni një sintetike (ndoshta natyrore) ngjyra, enhancers shije (shpesh sintetike), shije, preservatives.

  Unë mendoj se ju nuk keni nevojë për të folur në mënyrë specifike në lidhje me faktin se shtojcave sintetike nuk janë të shëndetshme. Por se spageti 1 klasë përmbajnë shumë proteina ju duhet të mbani mend. Plus, produkte të tilla siç kam përshkruar në nenin djeshme, kanë carbs që perceptohen më të lehtë dhe asimiluar nga trupi.

  Si të gatuaj spageti

  Rregulli më themelore është se si të gatuaj spageti - ata kanë nevojë për shumë ujë. Për shkak se uji nuk do të pendoheni. E pra, edhe nëse ata nuk përshtaten plotësisht në tigan, ata duhet të jenë në fillim të gatimit që imbedded. Kjo është bërë pasi në momentin e duhur - një pjesë tjetër të tyre, i cili ishte në ujë të vluar, pak razmyakshey.

  Si të gatuaj spageti

  Në fakt, të gjithë primitive thjeshtë. Nëse ju them sinqerisht, për çdo paketë është shkruar zakonisht si spageti kuzhinier. Kjo është zakonisht 7 deri në 10 minuta. Prandaj, pavarësisht nga prodhuesit - kjo mbetet konstante.

  PS: ju lutem komentoni mbi këtë nen, në përbërjen e makarona dhe vënë mallkimet e tyre social.

  Rrjetet e të këtij neni.