Shijoni e jodit gjenden në gojë shkakton prej 7


Përshëndetje miq! Dikush - atëherë keni pasur aromë të jodit në gojën tuaj?

Unë jam i sigurt se në qoftë se një person është përballur me këtë simptomë - ajo menjëherë fillon të mbulojë një frikë e panjohur pse jod filloi të ndihet.

Edhe pse kjo simptomë nuk është aq e zakonshme, të tilla si një shije të thartë në gojë, por ende - kjo është një shenjë shumë e keqe.

Dhe kështu, le të tani të përpiqet për të kuptuar faktin pse kjo ndodh.

E pra, por në të njëjtën kohë e konsiderojnë një tjetër 2 pyetje. Kjo është arsyeja pse nuk është të flasim për sapun ose sode?

Shijoni e jodit në gojë

Duke folur nga shkaqet kryesore të shije të jodit në gojë, në mesin e tyre janë:


 • Reagimi nga droga (Kjo kështu ndodh që kjo simptomë fillon të shfaqet pas një kohë. Pra, nevojë për këshilla më të specializuara. Ose, me kujdes të shqyrtojë pronat dhe contraindications).
 • në qoftë se një person "i ulur" mbi metodat hormonale (simptomë e tillë mund të manifestuar veten pas trupi filloi ndryshuar).
 • Arsyeja banal - helmim jod (.. nëse është kështu, i gjithë procesi do të shoqërohet me të vjella dhe temperaturë Në raste të tilla, sa më shpejt që të jetë e mundur për të sjellë jod Ju duhet të bëni larje dhe pastrim të trupit, veçanërisht në stomak).
 • Arsyeja e mundur - probleme tiroide.

 • probleme të mëlçisë (mëlçisë shpesh nuk ka dëm dhe nuk tregon në fazat e hershme të ndonjë shenjë të veçantë Por, por atëherë kur situata vjen në një pikë -.. të fillojë komplikime të rënda në të gjithë trupin Nga rruga, ndjenja e shijes së metaleve në gojë - është edhe një nga shenjat e acarimit të mëlçisë).
 • nga koha në kohë, diskutim i tillë mund të duket - për shkeljet e traktit gastrointestinal. Hmm ... Unë shpresoj që ju duhet të mbani mend se në qoftë se goja duket se - se shije pazakonta - shumë shpesh problemi qëndron pikërisht në traktin gastrointestinal.
 • jod ndjerë - për problemet dentare.

  Për shembull, në qoftë se ju të nënshkruar është e dëmtuar ose ka dëmtime të smaltit të dhëmbëve dhe të njëjtën gjë.
 • Pra, shumë shkruante se tani ai mendonte: "A nuk zaplutaye këtë artikull ju edhe më shumë" Metoda më efektive për të përcaktuar shkakun - është që të shkoni me procesin e eliminimit.

  Por në qoftë se shije jod në gojë është mbajtur për më shumë se 3 - 4 ditë - është më mirë të metodës së përjashtimit, dhe menjëherë kokë për specialist të mundshëm për situatën e keni. Shpresojmë se më shumë - të shpjegojë më pak qartë

  Shije është e ëmbël në gojë

  On - faktin se kemi filluar duke përdorur pastrues sintetike për enët - shije të ëmbël në gojën tuaj, njerëzit filluan të ndihen gjithnjë e më shumë.

  Fakti që pothuajse asnjëherë të gjithë pastrim larë enët tuaja me.

  Ata vetëm të mbledhë dhe të grumbullojë. Prandaj, ushqimi është sapun pa shije dhe i shijshëm.

  Sode mu në gojë

  Shfaqja e shije sode në gojë zakonisht ndodh vetëm një arsye që ju tashmë e dini. Ky çrregullim metabolik i traktit gastrointestinal dhe (gastrointestinale). Ju nuk mund menjëherë të përcaktojë se cili organ i veçantë është i lidhur. Prandaj, është mirë që do të shfaqen gjatë gjithë zgavrën e barkut.

  PS: Nëse ju keni pasur shije e jodit në gojë - Përshkruani se si ju përcaktuar shkakun dhe çfarë ju bëni me të.