Natyra na jep të kuptojmë se ku për të gjetur lumturinë


Për të kuptuar një person, ku për të gjetur lumturinë - Ai duhet të kuptojë se ku ajo vjen.

Vetëm personat e lartësuar shpirtërisht mund të merrni këtë ndjenjë dhe shumë e lehtë për të banuar në të.

Ne gjithashtu, në mënyrë që të kuptojmë se ku për të gjetur lumturinë - duhet vazhdimisht të përpiqet.

Tani shpjegoj gjithë këtë matematikë. Ju tashmë e dini se secili prej nesh ka një shpirt, që është pjesë e Perëndisë. Dhe universi është i rregulluar në mënyrë që në të gjitha pjesët e saj është zhvillimi dhe përmirësimi. Ju gjithashtu e dini se zhvillimi është zakonisht një person merr përmes punës.

Dhe kur njerëzit punojnë - ai përmirëson jetën e vet, dhe për këtë arsye Perëndia. Dhe rregullat e universit është e tillë që një person merr një lumturi të vërtetë të madhe në punë dhe për të përmirësuar personalitetin e tyre.

Vedas thonë se nëpërmjet nesh, kur ne të merrni gëzim në jetë - e Perëndisë shumë të lartë. Kështu, prek veten dhe merr kuptim jashtëtokësore të kënaqësisë. Kthimi në të njëjtën shenjt - ata edhe nuk e vetëm të marrë mbi lumturinë e jetës.

Evolucioni dhe vetë-zhvillimi i njerëzve është ritëm shumë më të shpejtë sesa që kemi. Ata janë duke punuar në një shumë të energjisë dhe nivelet shpirtërore për të arritur më shumë shenjtërinë. Dhe në këtë botë u jep atyre një shpërblim të madh në formën e jetës së përhershme të gëzimit.

Pas kthimit në tokë të vënë në pikëpyetje se ku për të gjetur lumturinë - ky shtet mund të arrijë çdo njëri prej nesh. Nuk është një koment që kjo do të duhet të fillojë të punojë mbi personalitetin e tij.


Gjëja e parë që mund të ju ndihmojë - a qëllimet jetësore të vendosur për veten tuaj që vazhdimisht do të zhvillojnë personalitetin tuaj.

Edhe ky hap i parë mund t'ju ndihmojë të kuptoni se ku për të gjetur lumturinë. Gjë tjetër që ju duhet - kjo do të shpëtoj i Lee, si dembelizmit ndjenjë shumë të dëshpëruar e kënaqësisë në jetë.

I shkroi një artikull në lidhje se në qoftë se ju të filloni të punësojë jo vetëm ku - ndonjëherë, dhe para se të mendoni se si për të kuptuar kuptimin e jetës - ju filloni për të ndjekur planin e Perëndisë. Kjo unike dhe 100% ju jep një ndjenjë e gëzim ku më të madhe se puna ku ju bëni jo fare si ajo.

Prandaj një burgim i rëndësishëm.

Universe duke bërë çmos për të na ndihmuar të marrë lumturi. Për këtë qëllim, detyra kryesore e njeriut - të kuptojnë se si të veprojnë në harmoni me natyrën, dhe pastaj të marrin masa.

Nëse ju doni të përgjigjet në pyetjen - ku për të gjetur lumturinë - vetëm të fillojë të veprojë. Mos harroni, ashtu si në jetë, asgjë nuk ndodh, dhe për lumturinë tuaj ju keni një punë të mirë.