Një lychee praktik Guide siç është


3D lychee si est_lichi kak est 'width = 168 height = 192 / Që shumë fjalë për fjalë në gjysmën e fundit të vitit ka filluar të interesuar fort në temën e " Litchi është një "? - Pra, në këtë post për të folur për këtë ofertë bimëve ekzotike.

Në mënyrë të qartë, kur kemi blerë lloje të ndryshme të frutave ekzotike, e parë që ne jemi të interesuar në - kjo nuk është edhe aq e mirë, edhe pse ajo është gjithashtu e rëndësishme, dhe si për të ngrënë atë siç duhet.

Prandaj, në këtë letër, ne gjithashtu të përpiqen të depërtojnë më thellë në pyetje lychee "si është", si ky fryt është duke u bërë gjithnjë e më popullore në ish lugë, dhe jo vetëm.

Litchi është një nga koha e ditës

Pothuajse të gjitha frutat dhe bimët duke përfshirë fruta - një bimë diellor.


Solar ata që ndikimi kryesor në zhvillimin e fruti i jep energji delikate e diellit, e cila ushqen frytin jo vetëm vitamina dhe minerale, por gjithashtu një energjetik unik.

Prandaj, koha optimale për të hahet këtë fryt - është një periudhë nga ora 11:00 deri 17 pm. Ishte në këtë lychee fruti kohe është e tretet në trupin tonë më të mirë dhe do të lehtë të kalojë nëpër sistemin e tretjes.

Sigurisht, në qoftë se ajo doli se ju nuk mund të hani fruta në periudhën e kohës që është shkruar më lart - mos e humbni shpresën. Nëse ju nuk kanë ku të shkojnë - të ngrënë.

Vetëm të parë për nga numri, siç përdoret në kohë të gabuar mund të çojë në vështirësi sistemin e tretjes.

Prandaj, hani një pak më mirë - një të vogël, por themelore "qasje" për të transferuar intervalin nga 11 në 17. Tani për disa karakteristika.

Features Lychee siç është e drejta e saj

Në fakt, teknologjia është e thjeshtë. Shkarko fund është se në fetus të pjekur, dhe këto janë të rekomanduara për të blerë lëkurës që përfundon tul ushqimor bëhet pak i thatë.

Në pjekur thikë zhvishem fruta - kjo duket si një të thata dardha zhvishem, vetëm më i dendur dhe i mbuluar me flluska. E pra, ka ngjashmëri me ose mandarinë.

Dhe nëse ndodh ndarja mandarinë zhvishem, kjo është pak e vështirë - çdo gjë është më e lehtë. Ju vetëm duhet të marrë një nga frutat dhe vetëm goditi pjesën qëndrore të frutave dy bravo.

Vetëm mundësisht nuk shtypni pads, si përpjekje kryesor duhet të bëjë atë në buzë e gozhdë.

On - faktin se e tërë lëkura e thatë dhe jo - ajo fillon për të goditur dhe shkëputen lehtësisht. Nëse keni qenë ende fruta jeshile - ndarja e lëkurës mund të jetë e vështirë. Për këtë qëllim, përdorni një thikë për të pastruar fruta, patate e ëmbël si jashtë shtetit.

Pastaj për të kompletuar temë "lychee si është" kur zhvishem janë hequr - vetëm hani atë si një bukuroshe apo nektarinës, siç përmbahen në mes të kockave. Dhe, që nga përdorimi i gjerë i gurëve nuk dihet ende, por për të vënë atë në tokë - ju mund të dërgoni kyçin e këmbës tuaj "me qëllim."

Gjithashtu, në qoftë se ju doni të provoni atë për herë të parë - mos mbahem në pjesën e madhe. Më mirë të hani disa fruta (jo më shumë se 150 gram), dhe pastaj, të shikojnë atë që ju them trupin tuaj dhe sistemin e tretjes në veçanti.

Kjo procedurë do të ju ndihmojë të shmangur pasojat e panevojshme. Për më tepër, ka një tjetër rekomandim në temë "lychee si është". Ajo i referohet faktit se për herë të parë, nuk përpiqet për përzierje këtë fryt me ushqime të tjera, vetëm të hanë dhe të pastër.

Është e rekomanduar për të bërë kështu për rreth 1,5 orë para dhe 02:00 pas pranimi i tij në përpjekje për të mos ngrënë asgjë. Po, ju vetëm sigurohuni që nuk ka implikime negative.

Dhe në fund, më lejoni t'ju jap një video të dobishëm "lychee siç është":