Dush Correct zëvendëson palestër


Siç doli, lavazheve vagjinore djathtë mund të ndikojë në masë të madhe të gjithë trupin.

Tani, më shumë popullor lloje të ndryshme të klubeve palestër, palestra, gjimnastikë, etj

Shpesh, ne e kuptojmë se sporti është i domosdoshëm në jetë, por koha nuk është thjesht e mjaftueshme.

Dhe të ushtrojnë çdo dy javë nuk do të sjellë shumë dobi.

Çështja është se ju mund të krijoni një palestër të plotë në banjo tuaj. Ju duhet të mësojnë rregulla të thjeshta se si të bëjnë douches drejtë. Dhe kjo do të jetë një metodë e thjeshtë dhe efektive e shërimit natyral dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Le të shohim, më shumë. Sekreti kryesor është se veprimet e shpirtit kontrast është organ më human - lëkurës tuaj. Unë kujtoj saktë është kur ju të paktën tre herë do të alternativ me ujë të ftohtë të nxehtë.

Përfitimi maksimal ju do të ndjeni kur progresi në këtë mënyrë. Së pari, disa minuta të ujit të nxehtë. Në mënyrë të qartë, të lajë me ujë të nxehtë është e nevojshme, por të bëjë një temperatura e ujit në të cilën ju mund të jetë.

Pastaj, kaloni në ujë të ftohtë dhe të qëndrojnë si deri në 30 sekonda. Pra, 3 herë. Pastaj, vetëm për të marrë jashtë dhe fshij me një peshqir. Mundësisht peshqir mbi të ashpra. Kjo është metoda më e natyrshme për ata që duan të zhvillojnë një mënyrë jetese të shëndetshme.


Shih se çfarë po ndodh në trupin tuaj. Kur ju të derdh veten një ujë të ftohtë - Temperatura e trupit rritet për një kohë të shkurtër. Out - i këtij organi qeliza fillojnë për lirimin e elektrone të lira dhe ju ndjeni një rritje të forcës.

Jo vetëm elektronet e lira të ngadalësojnë procesin e plakjes duke rritur temperaturën fillon për të vrarë viruset. Shkoni përpara. Një ndikim të madh pozitiv do të jetë për sistemin e gjakut.

Kur temperatura bie, gjaku fillon të qarkullojë më të shpejtë, dhe trupi merr disa tronditje. Të gjithë gjaku i ndenjur fillon të lëvizë, si dhe të gjithë kapilarët e tua fillojnë të qarkullojë atë në mënyrë intensive.

Sipas statistikave, rreth 80% e gjakut është në capillaries.

Dhe ka një qarkullim shumë të vogël, në krahasim me anije dhe venat. Ajo rezulton trupin kur shpirti fillon të kontrast upgrade përgjithshëm të gjakut.

Vini re se efekti i trajtimeve ishte i dukshëm dhe të kënaqshme - të bëjë gjithçka pa probleme. Së pari - të bërë ndryshime të vogla në temperaturë. Gradualisht, vetëm duke dëgjuar për trupin tuaj, të rrisë diferencën e temperaturës.

Dhe në qoftë se lavazheve vagjinore drejtë do të ju hyjë në - ju bëjë një kontribut të madh në nivelin e shkëlqyer e shëndetit gjatë ditës.