Përdorimi i duhur i arra dhe më shumë


Sigurisht, të gjithë e dinë se të hahet arra të mira për të trupit në çdo moshë.

Kështu, ata mund të përdoret jo vetëm për të rritur burrëri ose proteinike depozitat në trup.

Ato gjithashtu mund të përdoren për qëllime mjekësore. Vlera dhe dobitë e arra ju mund të gjeni shumë informacione. Pra, tani ne do të flasim më shumë për përdorimin e tyre të duhur, e cila është shumë e rëndësishme për të kuptuar.

Sidomos arra janë të mira për ata që e kaloi në ushqime apo vegjetarian. Jo të gjithë e di se Kush Walnut ose ndonjë arra të tjera, të tilla si arrat inde të pasura - ju kurrë nuk mund të merrni ato i mirë për trupin.

Le të shohim se cilat janë arsyet që ju hani, dhe nuk ndjehen mirë. Të gjithë pika e një cipë mbrojtëse ndonjë arrë. Jo një predhë, ne së pari u nda, dhe një që mbulon thelbin. Duke qenë në natyrë - është mbrojtja fryt i prodhuar kundër brejtësve dhe të tjerët.

Mbuluar me një film mbrojtëse, core nëse ajo hyn në stomak e njeriut ose e një kafshe është e vështirë që të tretet.

Dhe, në injorancën e hollësitë e mbrojtjes natyrore, një pjesë të rëndësishme të asaj që ne hamë - vetëm duke kaluar transit nëpër trupin tonë.

Kjo vlen edhe për lajthi, fistikë dhe, si dhe çdo ushqim tjetër. Dhe çfarë është ndjenjë për të praktikuar të ushqyerit të shëndetshëm, në qoftë se çdo gjë që ne hamë vetëm do të "dalë" pa vonesë.


Ajo rezulton se kjo lëvozhgë mbrojtëse, mohon arra përdorimit njeri. Sigurisht, ky produkt i takon mëshirshëm, madje siç zhytur kështu me trupin tonë. Megjithatë, shkalla e asimilimit është shumë më e reduktuar.

Dhe ju ndoshta vënë re se kur gram Z'yish 100-200 arra në një formë të thatë - në kohë vjen trishtim në stomak. Një shurdhim në stomak nuk është i përshtatshëm për ata që e praktikojnë dietë e duhur dhe të shëndetshme. Por nëse ka pasur shurdhim në stomak - kokrra të kuqe të freskëta Shadbush mund të ndihmojë të kapërcyer është i padurueshëm, ndjenjë në stomak.

Si për të bërë arra asimiluar mirë në trupin tonë?

Nuk është një mënyrë për të dalë. Ne mund të mashtrojnë ata, dhe të sigurt se dietat tona ishin më të dobishme dhe na dha energji.

Ne mund nachystyty ato në sasitë që ne duam për të ngrënë dhe të vënë në ujë për 12 - 24 orë. Biologji "hard" do të sugjerojë atij se ai ishte në lagështi të mirë dhe mund të fillojnë procesin e rritjes dhe zhvillimit.

Gjatë qëndrimit në lëkurë e ujit mbrojtëse humb vetitë e tij mbrojtëse, dhe pastaj ju mund të sigurtë të hani dobitë maksimale. Gjithashtu, të marrin parasysh të faktit se në këtë mënyrë ne mund të ringjallë dhe lloje të ndryshme të bishtajore, të cilat janë shumë të dobishme pas mbirjes

Nga praktika personale unë dua të theksohet se pas ndërtimit të bërthamës në ujë për disa kohë - të përdorin arra është shumë nicer. Zbehet hidhërim dhe janë më të butë.