Kushtet e ushqim të shëndetshëm


Imagjinoni ju rregullat për ushqim të shëndetshëm , me origjinë nga shkrimet e lashta.

Kjo teknika të thjeshta që janë provuar nga miliona njerëz dhe të ju ndihmojë të ndiheni të shëndetshme.

Gjëja e parë që ju duhet të kuptoni - se si të gatuaj dhe pastaj të hani një dietë të përshtatshme.

Kushtet e ushqim të shëndetshëm bazuar në faktin se duke marrë pjesë në gatim, gatim vetëm llum ushqimore - kjo duhet të bëhet me dashuri. Pse është kjo?

Ju mund të ndjeni se të gjithë ushqimi është i gatuar në shtëpi, dhe një që është i përgatitur në dhoma ngrënie dhe vendeve tjera publike furnizim ushqimi i ndryshëm. Ashtu si supë dhe të kuqe këtu dhe atje, por pse - në shtëpi është shumë tastier.

Për të shpjeguar këtë fenomen është se në duart e njeriut të jetë një shumë e kanaleve të energjisë. Dhe kur zonjë përgatit duart për familjen e saj - ajo investon dhe kalon natyrisht pjesë e energjisë së tyre dhe dashuri nëpër duart e një vakt i gatuar.

Dhe që ne hamë jo vetëm proteina, karbohidratet dhe elemente të tjera fizike, por edhe ushqim të energjisë mendore - është e qartë se çdo gjë është bërë në shtëpi shijshme. Prandaj, në qoftë se ju jeni tashmë në një sobë ose të bëjë një sallatë - jeni një të ndjehen mirë në lidhje me njerëzit për të cilët ju jeni të përgatitur atë.

Nga kjo, të gjitha ushqimet tuaja, jo edhe tërësisht jashtë që të jetë shumë e shijshme dhe ata do të jenë kthesë.


Nga rruga, një shumë e vajzave, duke e ditur rregullat e të ngrënit shëndetshëm seamlessly mund të pushtuar ndonjë njeri.

Rastësisht, në qoftë se zoti Kuzhina drejton njerëzit - duke përgatitur rregulla të njëjta. Tani në vakt. Bazat e të ngrënit shëndetshëm mbajtjes se nuk mund të jetë vetëm në një humor të mirë. Nëse ju u ul poshtë dhe të ndjehen një bujë, zemërim, frikë, lodhje, dhe më shumë - të gjithë ngrënë zasvoyitysya shumë keq.

Prandaj, në qoftë se ju praktikë lutje - në këtë rast, më mirë të lutemi para se të hahet për të pastruar kokën e tij. Nëse ju nuk e luteni - të paktën për të hequr veten deri në atë situatë të kujtuar të përzemërt në jetë dhe peshoj, ajo do të mbijetojë për disa minuta.

Bottom line është se para se të hahet duhet gjithmonë të jetë emocionalisht i balancuar, përndryshe ajo nuk është një dietë të shëndetshme. Shumë njerëz në darka të përbashkëta dhe situata të tjera, si për të folur gjatë ngrënies.

Si rezultat, njerëzit kaloni mendjen tuaj në këtë temë dhe jo në perceptimin e plotë të ushqimit. Si rezultat i diskutimit - shumica e saj nuk është tretur dhe ngrënë është zasvoyatsya keq.

Ajo rezulton se më shumë se gjysma e ushqimit kalon nëpër ndihmon tretjen e ushqimit tuaj tranzit - traktin dhe shkon vetëm si zhdukur.

Nga kjo ne mund të rezultojë se vetëm duke praktikuar këto rregulla të thjeshta e të ngrënit shëndetshëm - ju do të hani më pak, dhe forca për të marrë përsipër këtë.