Started ushqim arra të papërpunuara për të zgjedhur me kujdes


Të gjithë ata që gëzojnë ushqim të shëndetshëm dhe filloi arra ushqimore të papërpunuara duhet të hanë duke e ditur që ato janë më të dobishme, dhe të cilat, për fat të keq, janë të nënshtruar për të ngrohur trajtim.

Ju duhet të kuptoni se edhe në qoftë se dyqane ushqimore apo faqosje ju shihni fjala "të thata" - që nuk është do të thotë se ata thata vijim pranueshme për temperaturë Syroyid.

Disa të thata në temperatura edhe arrijë 200 gradë Celsius. Rreth kësaj më vonë, por tani për tani unë dua të them se kushdo që shkoi arra në dietën ushqimore të papërpunuara nuk duhet të luajë një rol të madh në marrjen e proteinave.

Tani, më shumë se të përqëndrohet në atë që papërpunuara ushqimore filloi të arra do të ishte më e dobishme. Kjo, rastësisht, nuk vlen vetëm për të para-foodists, por edhe për të gjithë ata që duan të dinë të vërtetën.

Është mendimi ynë, ish-Bashkimi Sovjetik, e arra më të mira dhe të dobishme, si ato lidhen me mirësinë e ushqimit. Përse ky është rasti, ju mund të lexoni më shumë detaje në artikullin "arra përdorim."

Në të njëjtin artikull unë dua të them në lidhje me prodhimin e tyre dhe efektin konsekuent mbi ne. Në shkallë industriale ata janë të ngrohjes dhe kimike trajtimet e huaj, pasi që ata kanë nevojë për të eliminuar origjinën e mundshme të myk dhe insektet.


Prandaj, në minimum, ju duhet të blejnë ato në shell. Nëse ju bleni ato ju jeni pastrimin dyqane apo stalla - ka shumë të ngjarë, për ruajtjen më të mirë të kimikateve të përpunuara. Në përgjithësi, idealit, në përpjekje për të angazhuar workpiece vetë.

E pra, apo në raste ekstreme, për të blerë gjyshet e tyre në fshatra ose në tregjet e natyrore. Kështu që nuk keni shans për të marrë një produkt të mjedisit. Tani le të flasim për bajame.

Dhe ata që kanë kaluar tashmë në pikën e ushqimit të papërpunuar para dhe pas - ndoshta tashmë e mësuar që të zgjidhni me kujdes produktet që thonë në vijim. Almond më mirë të asimilohet nga trupi pa mbuluar lëkurën e tij.

Pra, kur bleu bajame - e vënë atë në ujë për rreth një ditë.

Kështu, siç dihet rekomanduar Syroyid, dhe zbutur lëkurën dhe mund të hiqet. Dhe është e rëndësishme të mos e teproj me shumën e paracaktuar, pasi që ditë pas bajame në ujë fillon të kalbet nemnohu.

Është e dobishme që të ketë lëvizur në dru kedri arra ushqimore të papërpunuara. Ata gjithashtu e dëshirueshme që të thith. Çfarë tjetër është e rëndësishme që ata mund t'i nënshtrohet përpunimit industrial.

Prandaj, në qoftë se ju nuk e dini ku ata patën - refrenin më të mirë nga blerja dhe gjeni më shumë në internet, ose që - është pyes ku ju mund të merrni më shumë të mjedisit.

E njëjta gjë mund të thuhet për lajthi, të cilat ndoshta të blerë një shell.

Dhe në përfundim, më i rrezikshëm filloi të arra të papërpunuara ushqimore - cashews vete. I rrezikshëm sepse temperatura shumë shpesh ata janë të përpunimit të arrijë 200 gradë Celsius. Çfarë mendoni për këtë? Shkruani në komente mendimet tuaja ...