Nevoja për ata që praktikojnë duhur dietë ushqimore të papërpunuara ujë


I vendosur për të ndarë përvojën time të vogël në drejtim të kur praktikojnë ushqim të papërpunuara dietë të ujit të nevojshme në sasi më të vogla se zakonisht.

Më saktësisht, trupi fillon të marrë ujë në një formë tjetër dhe më i saktë.

Pse po ndodh kjo?

Le të gjithë shtrirë në raftet, dhe shikoni se çfarë ndodh në trup.

Le të fillojmë me dikë që ndoshta i gatuar ushqim. Kur një person ha të ziera ose të skuqura ushqim - që në mënyrë që të tretet atë, dhe të çojë - një njeri shpenzon përpjekje të mëdha në aspektin e energjisë dhe përvetësim tjetër.

Për shembull, vetë ushqimi skuqur është toksik dhe shkakton ndotje të helmeve të trupit dhe lloje të ndryshme të substancave toksike.

Siç e dini, mjedis ujit - kjo është adsorbent më i mirë. Kjo është arsyeja pse njerëzit duan të pini shumë lëngje.

Lëngu organ vetëm duke i kërkuar të tërhiqet jashtë përmes djersës dhe sistem tjetër nxjerrës i të gjitha papastërtitë e akumuluar gatuar. Dhe ata që e praktikojnë ujë për heqjen e papërpunuara ushqimore e toksinave nga ushqimi termike është konsumuar.

Ajo rezulton se ata që bënë jetesës së tyre të papërpunuara ushqimore, një lëng të ulët. Kjo është pika e parë e rëndësishme. Gjëja e dytë për të thënë - është cilësia e ujit.

Shumica e praktikuesve të pranishëm papërpunuara ujë dietë ushqimore merr në trup me shumë fruta dhe perime.


Në këtë rast, të gjithë frutat dhe perimet të gjithë të lëngshme është strukturuar nga natyra. Dhe në qoftë se ju tashmë e dini - ujë të strukturuar - është lëngu më i mirë ushqyese në trupin tonë.

Çdo perime apo fruta përmban 40% lëng i pastër. Një tjetër pikë e rëndësishme. Syroyid Sensible nuk përdorin lloje të ndryshme të ëmbëlsirat, kafe, sheqer shitur në dyqan, dhe produkte të tjera që janë unike dëm dietë ushqimore të papërpunuara.

Sidomos ajo mund të shihet në qoftë se ju mund të krahasohen me ushqimet e papërpunuara para dhe pasi të hahet sasi të mëdha të ëmbëlsirat dhe marrëzi tjetër. Për shembull, e njëjta kafe apo sheqer hyjnë në trup, të fillojë shumë shpejt tërhiqet lëngjeve nga trupi.

Sigurisht, unë nuk do të thotë që ju duhet të krejtësisht të braktisur të gjithë lëngun dhe të zëvendësojë disa fruta dhe perime. Për praktikuesit dietë ushqimore të papërpunuara ujë - një burim i rëndësishëm i vitalitetit.

Natyrisht, si çdo organ individual, ju do të ndjeni të njëjtën ujë të pastër si ju duhet të pini gjatë ditës. Vetëm dua që ju të mbani që të gjitha llojet e TEAS prodhimit, lëngje, fruta, etj zashlakovuyut vetëm të përfitojnë trupin dhe nuk e mbajnë. Nëse lëngje, pije frutash dhe natyrore tjetër - atëherë shëndetin.

Siç mund të vërehet një konkluzion nga praktika personale që papërpunuara ushqimore praktikuar ujë të pastër hyn në trupin tim në një sasi prej rreth gjysmë litër në ditë.

Plus minus 100 mililitra. Çdo gjë tjetër vjen në kurriz të frutave dhe perimeve ngrënë. Dhe si një dhuratë për ju videon e fëmijë i cili së shpejti do të bëhet i dyti Bob Marley: