Vendosja e qëllimeve në jetë


Nëse ju filloni të mësoni se çfarë vendosjen e qëllimeve në jetë - Ju jeni gjysmë rrugë për të ëndrrave tuaja isha i vogël dhe qëllimet.

Tani unë do të diskutojnë një teknikë e përdorur nga shumë njerëz të suksesshëm të cilët tashmë kanë rezultate konkrete.

Prandaj, ju duhet pak vëmendje dhe përqendrim. Nëse jeni të lodhur

ose diku i shpejtë - mënjanë lexuar këtë artikull në të ardhmen.

Nëse ju jeni të gatshëm - të marrë një copë letër dhe një stilolaps. Hurry shpejt lexoni artikullin ju bëni jo pse, por të fillojnë përmirësimin e jetës tuaj, ju mund të drejtë tani. Tani për tani ju mund të ndikojë në zhvillimin tuaj personal në të ardhmen.

Kthejeni imagjinatën, mendim dhe mendjen. Pra, vendosjen e qëllimeve në jetë të reduktuara për reflektim dhe të shkruarit në një listë të letrës së përgjigjet e pyetjeve.

Përgjigje një:

-ku dhe me kë do të jetoni 20 vjet? Pas 50 vjetësh?

-atë shtëpi, makinë dhe gjërat tjera me vlerë do të ketë pas 20 vjetësh?

Vendosjen e qëllimeve në jetë - një jo mësim 10 minuta të kohës. Shumica e saj merr një orë - dy.

Ju me siguri mund të shpejt të kandidojë nëpërmjet sendeve dhe shkruaj tri fjalë.

Megjithatë, rezultati ju do të ngjarë të mos merrni dhe kjo nuk do të jetë rritja personal që do të ju ndihmojë të përmirësuar jetën tuaj. Nëse keni menduar një përgjigje të plotë për të dy pyetjet e mëparshme - pastaj të vazhdojë.


-sa planifikimi për të bërë në 20 vjet? Pas 50 vjetësh?

-çfarë do të angazhohen dhe nëse ju keni një hobi 20 vjet?

-ju do të udhëtoni? Nëse po, ku janë duke planifikuar për të vizituar?

-që (th) ju do të jetë në 20 vjet?

-çfarë cilësitë që ju do të ndajë ndër të tjera?

Për funksionimin e duhur të këtyre pyetjeve, ju duhet të ketë të paktën dy faqe të tekstit të shkruar. Pozicioni i saktë në lidhje me qëllimet e tyre - një përshkrim të detajuar të ngjarjeve dhe gjërat që ju doni të arrihet.

Kur të trajtojë, pastaj vazhdon:

-Do të ju ndihmojë dikë, dhe që do të mbetet pas teje?

-çfarë ju do të bëni, kur ju jeni të gjithë do të jetë?

Mundësisht, në kohë, për t'u kthyer në këto çështje dhe i pyet ata për veten e tij përsëri. Kështu, ju do të përshtateni të ardhmen tuaj dhe hapat e ardhshëm.

Pas praktika të tilla si vendosjen e qëllimeve në jetë - ju duhet të jetë në gjendje për të përshkruar një tablo të përafërt të ardhmen tuaj.