Ego False


Çdo njeri në këtë botë, në një farë mase, duket ego false .

Dikush - ajo është e gjatë, dikush - më pak, por ai i sigurt është.

Dhe në qoftë se një person e mohon atë, pastaj e rrotullon e tij të rremë ego.

Në vetë interesin e saj - është një cipë integrale e trupit.

Kjo predhë ka një strukturë të mirë që bashkëvepron me të gjithë trupin tonë. Dhe çdo mish, ashtu si fizike mund të jetë një të pista dhe të pastër. Egoizmi Trupi është e ndyrë, kur ne të mbjellin e kultivojnë nuk korrigjuar qëndrimet.

Kjo në vetvete ego i rremë do të rritet kur ne tregojmë lakminë, arrogancën, nuk ka respekt për të tjerët, një ndjenjë të superioritetit dhe veset e tjera.

Në mënyrë për të shtypur një ndjenjë të gjitha këto kafshë dhe pastruar - ne gjithmonë duhet të kujdeset për të egoizmit tuaj delikate të trupit.

Nuk është një teknikë që lejon çdo plotësisht të mbështetur trupin e tij delikate të pastër. Teknika është që të bëjë vepra të mira dhe veprime. Përndryshe - false juaj ego shkaku dëm të trupit dhe personalitetit zhvillimin tuaj në përgjithësi.

Ayurveda përshkruan se kur egoizmi njerëzor off shkallë - trupi fizik fillon të ndiej dhimbjen brenda. Kështu, ju nuk duhet të jetë i pranishëm sëmundje të rënda fizike.

Egoizmi delikate trupi do të ushtrojë presion mbi predha të tjera, e cila çon në një ndjenjë të dhimbjes.


Egoizmi gjithashtu ndikon mendjen. Një person që është e plotë të egoizmit fillon të jenë më të prekshëm dhe të fillojnë për të hedhur poshtë popullin e tjera dhe fjalët e tyre.

Si rezultat, një person zhvillon aq shumë ajo shkatërron ndjenjën se edhe nëse ai dëshiron diçka për të ndihmuar - ai mund të refuzojë ndihmën - për krenarinë e tij.

Më shpesh, njerëz të tillë rritje i brendshëm personal ndalesa dhe fillon degradimin e personalitetit. Kjo mund të shpjegohet me faktin se një person është i mbyllur plotësisht për të perceptimeve të reja. Në përfundim mund të themi në vijim ...

Më shumë një person të duket e qëndrimeve të gabuara - më pak ajo do të marrë lumturi nga jeta.

Njeriu, si rezultat i lakmisë dhe egoizmit të tyre Kryelartëve me siguri mund të ndjeni disa lumturi.

E vërteta është se kjo nuk është lumturi e vërtetë, por vetëm një iluzion që mund në çdo ndalesë moment. Nëse një person është duke u përpjekur për të marrë kontrollin e egos të rreme dhe duke u përpjekur për të kryer vepra të mira - atëherë jeta do të kthehet për t'u përballur me atë.

Bëjnë vepra të mira!