Këtu janë hapat për t'u bërë një vegjetarian


Nuk është një metodë shumë e thjeshtë si për të bërë një vegjetarian pa shumë theksojnë mendjen tuaj dhe të dhunës në trupin e tij.

Më duhet të them se edhe pse kjo metodë është mjaft e lehtë, por kjo është një kohë mjaft e gjatë.

Në përvojën time personale unë do të thoja se është e pamundur për një ditë ose edhe një javë ndryshimit të dietës, përveç nëse një jetë në dietën tuaj përbëhej nga mish dhe peshk enët.

Edhe pse, në parim, të mundshme, por ajo do të jetë psikologjikisht dhe fizikisht i vështirë.

Prandaj, duke ndarë përvojën e tyre, duke u bërë një vegjetarian pa probleme ...

Vendi i parë ku ju mund të filloni - është që të heqin dorë dehje ushqimit. Këto përfshijnë alkoolin dhe duhanin.


Edhe më keq gjëra unë nuk e marrin në konsideratë, si ata që i përdorin ato, vryatli të jenë të interesuar në ushqim të shëndetshëm në të gjitha.

Ju duhet gjithashtu të marrin në konsideratë faktin se ju me siguri mund të heqë dorë mish dhe jo duke hedhur pirja e duhanit dhe të pijshëm. Vetëm kjo do të ishte shumë më e vështirë dhe nuk ka asnjë garanci se pas një çdo gjë, ndërsa kthehet në atë që ishte më parë.

Pra, se sa kohë duhet për të eliminuar këto gjëra nga jeta juaj - të gjitha varet nga ju. Nëse ju keni përballuar me të - pastaj të kalojnë në fazën e ardhshme.

Dyta udhëzime hapin e rëndësishëm se si të bëhet një vegjetarian - hiqni atë nga produktet tuaja dietë të tilla si kafe dhe sodas.

Nëse kafe, sepse ti je akoma shumë afër - unë ju rekomandojmë të lexoni artikullin në lidhje me rreziqet e kafe.

Braktisja këto "të mrekullueshme" produkte - ju mund të sjellë acid - ekuilibër alkaline në trupin tuaj. Më tej, ju prydetsya një goditje të vogël. Se çaji shiten në dyqane, gjithashtu duhet të hiqet nga raftet tuaja.

Unë e kuptoj se psikikë tuaj tani mund të fillojnë të rebelohen. Pra zëvendësojë prodhimi çaj do të ndihmojë çaj, ju do keni të bëni me bimeve natyrore (gëlqere, mjedër, nenexhik, currants, etj). Apo e ka një tjetër mundësi. Nëse ju keni të vështirë - majë e konsumit çaj gradualisht në minimum.

Tani, e konsiderojnë duke u bërë një vegjetarian gradualisht duke hequr dorë mish.

Kur ju përjashtojë nga ushqimet tuaja dietë të përmendura më lartë - vetëm tani ju mund të filloni për të filluar për të mishit. Më e tmerrshme dhe e rrezikshme për mish njerëzor - një viçi dhe derri.

Ajo mund të jetë se ju jeni në fillim do të jetë e vështirë për të hequr të gjitha ushqimet e mishit në tryezë. Ajo është, në fakt, normal. Prandaj, ju mund të përjashtojë nga dietën e tyre vetëm mish lope dhe derri. Megjithatë, ju ende mund të hani pule, rosë, gjeldeti apo pulave të tjera.

Paralelisht, ju mund të hani peshk dhe vezë. Ajo do të marrë disa kohë para se ju mendoni që ju mund të bëni vetëm enët e peshkut dhe enët me vezë. Përsëri, unë dua të theksohet se të dëgjuar për veten dhe trupin tuaj, e cila gjithmonë ndjehet më mirë.

Hapi i ardhshëm - një shkrirjen nga vezë dhe peshk. Kjo duhet gjithashtu të bëhet gradualisht, dhe në varësi të nevojave të trupit për të minimizuar numrin në pjatë.

Pas një kohë ju kuptoj plotësisht - çfarë mund të shkoni dhe nuk e vënë një gram pjatë e peshkut apo vezë, dhe veçanërisht mish. Pra, kjo është koha për të cilën ju aspirojnë.

Tani që ju keni sytë e mësimit të qartë dhe të planifikojnë se si të bëhet një vegjetarian, të cilat mund të zbatohen në mënyra të ndryshme në secilin.

Kush - se ajo do të marrë një vit, dikush - pastaj dy. Dhe kush - pastaj disa muaj. Sido që të jetë, duke e ditur se si të bëhet një vegjetarian - ajo do të jetë shumë më e lehtë për të kontrolluar veten dhe nuk dhunojnë mendjen tuaj.