Cilësitë pozitive njerëzit që zhvillimi i vetë-ndihmë dhe vazhdim i familjes


Ne vazhdojmë bisedën tonë në lidhje me cilësitë pozitive të njeriut .

Në një artikull të mëparshëm, ne shikuar në pjesën e parë të detyrave dhe u ndal që në fillim të këtij neni I premtuar që të ju jap informata për themelet shpirtërore të njeriut, si çelësin kryesor të zhvillimit të suksesshëm.

Zhvillimi jo vetëm njeri në mënyrë të veçantë të vetëm, por edhe mirëqenien e shoqërisë.

Prandaj, cilësitë pozitive të burrave në vetë shpirtërore të duken si. Përpjekje të drejta të plota të dini shkrimet e shenjta Vedic dhe ndiqni udhëzimet gjithë atje dhënë.

Jo vetëm për të treguar vetëdijen në veprimet e tyre, bazuar në shkrimet e shenjta, të përpiqen për të mësuar kuptimin e vërtetë të jetës dhe duke qenë në dijeni të doganave dhe të ndjekin ato.

Çfarë tjetër e bën një njeri të plotë nëpërmjet kulturës Vedic, një përqendrim të vazhdueshëm, elokuenca, arsyetim i mençur dhe njohuritë e llojeve të ndryshme të karakterit, pastërtisë.

Unë do të doja të vini re se si një grua, një njeri duhet të jetë në gjendje të: bëjë masazhet e ndryshme, të kuptojnë travolechenyy, prodhojnë housewares, lodra, bizhuteri, fije, veshje, të aftë për të gatuaj ushqim dhe pije.

Edhe pse kjo nuk është e virtytet më të rëndësishme, por ende duhet të jenë njohuri.

Por aftësia për të menaxhuar energjitë e brendshme të mirë, e di se si për të menaxhuar mjekër dhe flokë në kokë, që të jenë në gjendje të njohin mendimet e një njeriu në pamjen e saj, lëvizjet, zakonet, të mësojnë për natyrën e njeriut në dorëshkrimin e tij - ai ka njohuritë e nevojshme.


Megjithatë, për zhvillimin e plotë të njohurive individuale nevojën e përrallat, legjendat, këngë, poezi, aftësinë për të luajtur instrumente të ndryshme muzikore, aftësia për të thread përmes, forcon, duke tërhequr të dyja transmetojë dhe të shprehin ndjenjat e tyre.

Dhe të dy hemisferat e trurit në të njëjtën kohë si burrit dhe gruas duhet të jetë në gjendje për të mashtroj.

Dhe si një pronar të plotë, ju e dini se si të rritet një kulture të mirë, të komunikojë me kafshë, të kontrolluar forcat e natyrës për të interpretuar ëndrrat, aplikuar lloje të ndryshme të gurëve në jetë, për të kuptuar kur ka ditë të favorshme dhe jo të favorshme.

Në mënyrë të ngjashme si në artikull si e vajzave më të mira që ju doni të thoni tjetër.

Jo të gjitha detyrat e mësipërme të përshtatshme për njeriun modern, por duke e ditur bazat dhe pas shkruar parimet bazë - është e mundur për të vepruar në drejtimin e duhur.

Edhe në burg, unë do të thoja se çdo burrat pozitive cilësi nuk dalin në një vakum, por është rezultat i përpjekjeve të tjetrit. Edhe në qoftë se ne e dimë teorinë, por asgjë delati në praktikë - rezultati nuk mund të presin shumë. Shkruani vërejtjet tuaja më poshtë.