Menduarit pozitiv ndikon fatin


Ju takuan një njeri të cilit Të menduarit pozitiv i shkruar në fytyrën e tij?

Këta njerëz janë gjithmonë të qeshur, çfarëdo që të ndodhë. Unë jam i sigurt ndoshta u takuan.

Ne kemi, për shembull, Universiteti ishte një mësues i cili gjithmonë buzëqeshi dhe ishte në qejf, dhe ai i pëlqente të gjithë.

Megjithatë, ai ishte njeri mjaft i arsyeshëm dhe i përshtatshëm.

Ai mund edhe të jetë një zili pak, në një mënyrë të mirë, se sa ai kishte zhvilluar qëndrim të drejtë për jetën. Unë vetëm ju kujtua për një mësues nga universiteti.

Psikologët kanë vërtetuar se personi i cili më së miri shprehet dhe mbizotëruese të menduarit pozitiv - gjithmonë merr më shumë nga jeta.

Suksesi dhe Lumturia - përbërësit natyral person i tillë.

Edhe Vedas të përshkruar një person që praktikon pastërtinë e mendimeve të tij dhe qëndrim pozitiv ndaj jetës në përgjithësi - do të merrni të sëmurë më pak dhe të jetojnë më gjatë.

Jo shumë kohë më parë, fuqia e të menduarit pozitiv ka provuar rektor i Institutit për Ekologji Sociale. Ai shpjegoi se ne skladayemosya jo vetëm trupin fizik, por edhe në trup mendor, emocional dhe shpirtëror.

Në përgjithësi, ne skladayemosya 9 predha, por kjo nuk ka të bëjë me këtë. Kështu ai thotë se kur ne të tregojnë një qëndrim pozitiv - rritjet tona emocionale e trupit në madhësi. Dhe si ne dhe planetin tonë vazhdimisht thekshëm energji rrjedh hapësirë ​​- ne jemi duke filluar për të marrë më shumë energji kozmike.


Siç u shpreh ai: "Ne jemi duke filluar për të marrë më shumë aeroplan - rrezatimit paralel për zonën njësi e shell tonë emocionale."

Si Vaud.

Kjo do të thotë se një person ka nevojë për ushqim më pak fizike, dhe të ushqyerit e trupit është për shkak të hapësirës shtesë të energjisë dhe zhvillimit personal ndodh natyrshëm. Në të vërtetë, ne nuk e shpenzojnë atë në rezervat e brendshme të energjisë.

Përfundimi këtu është - të menduarit pozitiv dhe jetën e shëndetshme - janë koncepte të pandashme. Dhe në qoftë se ju nuk kanë zhvilluar ende aftësi për të menduar pozitivisht - është koha për të filluar duke bërë atë.