Fruta Pamela sytë turistik


Miq, sot ne do të luajë me ekzotike, si do të bisedës sonë sot për fruta Pamela.

Ky artikull ka për qëllim për ato prej jush që nuk e kanë provuar këtë fryt të mahnitshme, si edhe për ata që nuk e kanë parë atë të jetojë në të gjitha.

Por edhe për ata që nuk e kanë shijuar atë një herë - unë kam një disa fakte interesante për ju thjesht nuk e di.

Dhe për shkak të që do të thotë se - vendosur për të shtrihet dialogun tonë mbi këtë dhe artikullin e mëposhtëm.

Ky rekord tjetër ne i kushtoj vëmendje për vete pronat më të dobishme.

Edhe pse, në këtë risjell këtë shumë herë. Para se ju të ulen për philosophizing dhe të menduarit rreth universit dhe të jetës shkruar këto dy nene, unë imagjinuar se nenet do të jenë të rëndësishme për ata turistë të cilët do të destinacionet ekzotike, por edhe për ata që duan të provoni këtë fryt parë në shtëpi.

Edhe pse, sinqerisht rrëfej që na nxori - jo çfarë është shitur në rajonet në rritje. Pra, zonja dhe zotërinj, le të fillojë!

Çfarë fryt vetvete është Pamela


Dhe ne fillojmë me llojet e saj të brendshme dhe të jashtme vetëm për të ju plotësuar zgjedhjen. Gjëja e parë që është e nevojshme që të i kushtoj vëmendje - këtë ngjyrë. Ai është pjekur mund të jetë nga e gjelbra (hije zakonisht të lehta të gjelbër ose të verdhë afër) të verdhë shënuar.

Për shembull, ngjyra mund të jetë në limon të gjelbër ose e gjelbër të pastër, si ajo e mollëve "Symyrenko." Në anën tjetër, ka disa që mund të jetë lehtësisht i hutuar me grejpfrut.

Në përgjithësi, në qoftë se ju të kapur ngjyra e syve time grejpfrut frutash - vetëm tipar dalluese mund të shërbejë si madhësi dhe peshë.

Kështu, në krahasim me të njëjtën grejpfrut - ku të rënda ynë eksperimentale. Pesha e tij mund të sigurtë të vijnë në 2 £. Ka raste dhe për më gjatë. Prandaj, kur blerja, nuk nxitojnë për të tipit një qese string, dhe limitin për një gjë.

Ju një do të jetë e mjaftueshme edhe për tre, duke pasur parasysh faktin që ju kurrë me fruta të tillë përmbushur. Gjithsesi, të gjithë probuyetsya i parë - duhet të z'yidatysya në sasi të vogla në gastro tuaj - traktin e zorrëve nuk filloi me ju ëmbël, bisedë intime

Nëse Pamela pjekur - atëherë ajo duhet të jetë në një ngjyrë e pastër. Në të vërtetë, ashtu siç i takon familjes së frutave agrume - mendoni se ju e dini se si është e pjekur, tul pjekur në portokalli, grejpfrut, mandarinë.

Por do të ishte më mirë në qoftë se shitësi mund të tregojë organet e brendshme të saj në vend. Unë shpresoj tani ju e kuptoni si për të zgjedhur fruta Pamela . Nga rruga, duke folur nga zorrët, dhe në veçanti të mishit - që ngjyra e saj mund të jenë të ndryshme. Ndoshta si një limon, dhe ndoshta si grejpfrut.

Si për të mirën e tij për ne - një numri të madh të vitamina esenciale të tilla si vitaminë C.

Pra, nëse ju jeni duke shkuar në një dimër të pushimeve në vendet ekzotike - duhet të shijojnë këto fruta në sasi të mëdha për të mbushur imunitetin e humbur, e cila shkrihet në periudhën e dimrit.

Një fakt interesant është se megjithëse ai si i dobishëm - por nuk do të hani atë në një shumë në një ulur. Të kufizohet në 300 gram në një kohë. Kjo është për shkak të faktit se ajo mund të rrisë presionin e gjakut, e cila e rrit pak kështu që kur ju të merrni në një dimër të ftohtë në klimat e ngrohta.

Dhe për hipertension nuk është. Së fundi, si për të zgjedhur fruta Pamela thonë se ajo nuk duhet të duhet të zhvishem njolla të errëta dhe nuk të dëmton.