Për të mbështetur shëndetin dhe mënyrë jetese të shëndetshme do të kërkojë të thotë të artë


Sipas mendimit tim, mbështetje Shëndeti dhe Living Healthy - Ajo gjithmonë të gjejnë një terren të mesme në të gjitha veprimet tona në lidhje me veten e tyre dhe shëndetin e tyre.

Më lejoni të shpjegoj pak.

Secili prej nesh nganjëherë pengohet mbi informacionin që na ndihmon të shpëtoj të sëmundjes.

Ose ne vetëm të mësojnë se si metodat parandaluese për të ruajtur shëndetin e tyre dhe gjendjen e trupit në një ton të mirë. Dhe - për faktin se shumica prej nesh jetojnë në pasionin Guna - shumë prej nesh kanë filluar të bien në fanatizëm.

Për shembull, të marrë një grevë urie. Këtu, një gjen informacion në lidhje uria dhe fillon për të praktikuar.

Për starters, ai përpiqet një-ditore grevë urie dhe e sheh se të mirat e kësaj. Pastaj, duke parë një rezultat të veçantë, mendja e tij fillon të mendoj kështu.

Nëse ju mohoj javë - kjo është e logjikshme të supozohet se rezultati do të jetë edhe më mbresëlënëse. Dhe një person fillon një proces njëjavor, por shënimet që kanë pasur të bëjnë disa përpjekje emocionale.

Por vetë njeriu i inkurajuar që kjo është e gjitha mirë dhe tërësisht pastruar trupin. Pastaj, logjikisht, duhet tre javë grevë urie. Pas kësaj procedure, njeriu është e vështirë për të parë.

Dhe jo sepse ai është i lodhur, dhe me - faktin se ai është i keq. Nga - për overvoltage psikikë e tij është e tillë që një person merr më shumë dëm sesa dobi.


Edhe në qoftë se ne të marrë çdo sferë tjetër të veprimeve tona në drejtim të rimëkëmbjes - ju mund të shihni proceset e njëjta.

Dhe sekreti është që shëndeti dhe mënyrë jetese të shëndetshme - kjo nuk është krijimi i regjistrave të përhershëm. Shëndeti ynë do të përmirësojë jo vetëm sepse sot ne e bëmë 10 pull-ups, një javë jashtë 15, dhe një muaj më vonë arriti në 20 pull-ups.

Kjo është qesharake. Gjithsesi, ka një prag në të cilin ne nuk hidhen edhe mbi një profesion të jetës. Për shembull, ne kurrë nuk mund të arrijë 15 000 herë. Dhe nëse është kështu, atëherë jo shumë pikë për të rritur vazhdimisht numrin dhe aktivitetin.

Ashtu si kjo nuk ka kuptim për të marrë të përfshirë në pastrimin enemas ose kufizime të tepruara dietetike. Nëse ju merrni një shembull të thjeshtë - e njëjta Ayurveda Yoga konsideron grup ideal të ushtrimeve që mund të bëni për të rinj e pleq pa kufizime.

Vetëm një ushtrime statike, shumë të relaksuar, ju mund të mbajë një ton të mirë të trupit. Dhe kështu që ju mund të gjeni ushqimet më të mira dhe pastrim.

Prandaj, për të zhvilluar dhe mënyra e shëndetshme e jetës - është vazhdimisht gjeni se terren të mesëm në ushtrimet, të hahet, pastrimin e procedurave, etj Gjëja më e rëndësishme që të kuptojnë se tendosje - është pothuajse gjithmonë i dëmshëm dhe i rrezikshëm.

A jeni dakord?