Kalimi te vegjetarian


Në mënyrë që të kuptoj se si për të bërë Tranzicioni në vegetarianism - Duhet të dinë rregullat e jetës sonë.

Çdo gjë në jetën tonë është si transients.

Për shembull, nata ngadalë derdhet në mëngjes. Ujit në kazan vlon nuk e bëjnë për një të dytë, dhe pas pak minutash, shembuj të tillë mund të gjenden kudo.

Ky rregull i natyrës, të cilin ne të gjithë jetojmë. Çfarë kam shkruar?

Shkarko fund është se kalimi në vegetarianism është gjithashtu një proces. Dhe në qoftë se ju bëni një tranzicion të mprehtë - ju mund të përkeqësohet bolezni.A tuaj ndoshta jo. Kjo varet nga individi. Keqësimi mund të ndodhë që do të fillojë pastrimi trupin tuaj.

Paramendoni dekada të trupit tuaj të gjitha toksina e akumuluara dhe të akumuluar - dhe papritmas toksina të rrjedhës pushuar.

Ndjeva këtë proces në përvojën e tij personale dhe shkroi një artikull në lidhje me të këqijat e vegetarianism. Pra, këtu ju këshilla se si për të bërë kalimin në vegetarianism më lehtë dhe unobtrusively.

Vetëm të kuptojnë se për shumicën e njerëzve një tranzicion të qetë në një stil të ri të ushqimit do të jetë më mirë për të dy trupit dhe mendjes. Pra, së pari - në qoftë se është e mundur të heqë dorë mish.

Peshk Tranzicioni dhe vezë mund të marrë. Për ata që janë shumë të vështirë për të ndaluar të hahet mish - të paktën të abstenojnë nga mish derri.


Gjëja kryesore - nuk nxitojnë ngjarjet për të bërë një tranzicion të plotë.

Kur do të kalojë disa kohë, dhe ju mendoni se mish ju thjesht nuk duan të - lëvizë. Faza tjetër - hidhni peshk apo vezë. Shumë njerëz, përfshirë veten time, tranzicioni mbajtur në peshk.

Dhe atëherë kur ti e kupton se një peshk apo vezë e mirë ose - në qoftë se ju - një vegan i plotë apo vegjetarian.

Procesi i tranzicionit mund të marrë në mënyrë të ndryshme. Kush - kalimi në vegetarianism zgjati një muaj, dhe dikush - pastaj nja dy vjet. Gjëja kryesore - dëgjoni me trupin tuaj.