Veçori ngarkimin karbohidrate dhe shkarkimin


Ne kemi dëgjuar të karbohidrateve, por jo të gjitha, për fat të keq, vetëm paramendoni se çfarë është. Unë nuk jam duke folur për ngarkim-shkarkim karbohidrate, ajo është vetëm kur ju e dini disa njerëz të pasionuar për sportet. Në këtë artikull, unë do të ju tregojnë më shumë për mënyrën e manipulimit të karbohidrateve që do të japin jo vetëm të rezultojë në luftën kundër tepërt nënlëkurës yndyrë, por do të rrisë trajnimit dhe jetës potencialin e përgjithshëm.

Për të filluar, unë dua të theksohet se potenciali kryesor fuqia e ushqimit tonë të mbyllur në karbohidratet. Kjo është carbs tona, kështu që të flasin, kundërsulm energji. Metoda konsiston në një refuzim të plotë të çdo ushqim që përmban karbohidratet për disa sasinë e kohës, dhe pastaj një shërim gradual duke marrë kërkesat e përditshme.

Lexoni më shumë për pikat kryesore teknikat e kam diskutuar më poshtë.

Faza e parë - refuzimi i karbohidrateve


Në këtë fazë ju duhet të braktisin plotësisht përdorimin e produkteve që përmbajnë një lloj të karbohidrateve. Të gjitha dietë tani do të përbëhet vetëm nga produktet proteinike. Më duhet të them se në fakt, i gjithë procesi është mjaft kohë që ha, sepse ndërprerja e mprehtë e karbohidrateve, trupi fillon të kërkojnë burime të reja të energjisë. Ndërsa nuk është rindërtuar, shëndetësor mund të jetë performanca shumë i ngadaltë ul për një kohë. Në mënyrë tipike, këto simptoma zhduken në trajtimin 6-7 ditë periudhë.

Në lidhje me refuzimin e karbohidrateve është proces i shpejtë i djegur yndyrë të tepërt trupore.

Kjo është për shkak se trupi yndyrë tonë me rreth 90% "live" përmes karbohidrateve që hani çdo ditë. Nëse shpejtësia interpretohet djegur yndyrë të tepërt trupore, kjo vlerë varion nga një numër faktorësh, të cilat përfshijnë: aktivitet fizik, karakteristikat individuale të njeriut, sasinë e kohës së kaluar në fazën e shkarkimit.

Për shembull, unë personalisht, duke shtuar në këtë braktisje metodë e karbohidrateve gjithashtu vrapim çdo ditë hidhen rreth 250-300 gram yndyrë. Por unë dua të theksohet se shkalla më e madhe fillestare e peshë të tepërt, më shumë yndyrë është djegur në këtë fazë.

Për kohëzgjatjen e aplikimit, refuzimi i karbohidrateve nuk duhet të thith më shumë se 3 javë.

Faza e dytë - restaurimi i marrë karbohidrateve

Thelbi i kësaj faze është përfshirja graduale e përditshme dietë sasi të vogla të karbohidrateve tuaja. Unë nuk këshilloj menjëherë "bandës up" në një shumëllojshmëri të ëmbëlsirat dhe pastë, pasi kjo do të shkaktojë mbajtjen e ujit (karbohidratet kanë të bëjnë drejtpërdrejt me ujë), dhe ju filloni të mundosh dhimbje koke dhe trupi bëhet i fryrë. Matur, çdo ditë ?? rritur sasinë e karbohidrateve dhe ta sjellë atë në fazën fund të kësaj vlere në vlerat e vjetra. Kohëzgjatja e kësaj faze duhet të jetë i njëjtë me shkarkimin.

Metoda e dështimit, dhe pastaj shtoni karbohidratet në dietën e përditshme jep rezultate me të vërtetë të shkëlqyera, të cilat përfshijnë: durim në rritje, rritur në masë të muskujve (duke supozuar klasa me pesha), humbjen e një numri të madh të trupit yndyrë (sidomos në fazat e hershme), duke përmirësuar mendohet proceset, normalizimin e proceseve të tretjes.

Në fund dua të shtoj se duke përdorur këtë teknikë veten time para se të përgatitur për konkurrencë, dhe vetëm në dritare jashtë sezonit. Unë theksoj se unë nuk jam autor i kësaj metode, por në përvojën time kam kontrolluar të gjitha efektet e saj pozitive në trup. Në aspektet negative të vini re ndoshta vetëm vetëm dobësi në ditët e para, dhe janë shumë shumë si ëmbëlsirat.

Unë ju këshilloj në qoftë se ju vendosni të përdorni këtë metodë, konsultohuni me mjekun tuaj. Organizmat janë të gjithë të ndryshëm, dhe rreziqet, sigurisht, nuk është e nevojshme. Ju uroj gjithë të mirat.

Sinqerisht, sportive konsulent Dmitri