Rritjen personale


Kjo histori ka ndodhur në Krime. Unë e quaj atë - histori e rritjen personale .

Met dy miq në rrugë. Foli për jetën, për gjëra të ngutshme, probleme.

Diskutuarat lajmet më të fundit.

Dhe një nga ata, në një bisedë, tha: "Unë tani kam është gjendja e parave që ju të mos besoni madje.

Dhe krediti duhet të japin, dhe qëlluan nga punët e tyre, dhe fëmijët ulen në qafë. Dhe më e rëndësishmja - të gjetur një punë kudo unë mund të ".

Oh - i plotëson të dashurën e saj. Në të vërtetë, situata mbizotëruese te ti, dhe se armiku nuk do të dëshirojnë. A e dini se? Kohët e fundit, qyteti ynë ka mbajtur një punëtori dy-ditore mbi zhvillimin personal.

Duket se "rritjen personale" është quajtur.

Seminari është - shumë trajner të biznesit.

Pra, Natasha, ju duhet të dini se, shkoi në këtë trajnim dhe pas seminarit ajo nuk ishte e njohur. Kur unë e saj e kaluar biseduam, kështu që ajo ndryshoi nga jashtë, dhe tregon se paratë erdhi.

Natasha thotë se tani zë një pozitë udhëheqëse në marrëdhëniet familjare shkoi përpjetë. Megjithatë, për një seminar ajo i dha 800 € !!

Historia e Natasha është shumë e frymëzuar grua të dëshpëruar. Ajo tha shpejt lamtumirë dhe doli për të gjetur se ku tjetër mund të marrë seminar.

Çështja e parave nuk është më në këmbë. Një grua djegur dëshirën dhe e përcaktuar për të çdo mjeti për të marrë në trajnim.


Dhe ai arriti qëllimin e saj. Gruaja vizitoi seminar, ku praktika e një i pasur, mësuar në dy ditë dhe ndjerë rimëkëmbje të fuqishme mendore dhe vetë-besimit.

Përmbledhje e historisë që pas punëtorisë, ajo ishte shumë më e sigurt në jetë. Menjëherë pas trajnimit, ajo është ecje të sigurt shkoi për një intervistë.

Ka besim duke folur në zyrën e shefit është menaxhimi i bindur se ai është i punësuar më e mirë sepse ajo ishte trajnimi "rritjen personale" 800 €! Si rezultat ajo e mori për të punuar dhe jeta e saj gradualisht u bë një udhë të mirë.

Personalisht, ju nuk domosdoshmërisht nënshtrohen trajnimit për 800 euro.

Për veten time, ju lutem vini re se rritja e juaj personal ndikon drejtpërdrejt të ardhurat tuaja. Dhe ajo që ju merrni sot - tregon çfarë vlerësoni ju sjell në shoqëri. Dhe pika e fundit e këtij neni - një performancë unike mrekulli - kërcimtarë: