Arsyeja kryesore pse është qelizat e kuqe të gjakut në urinë


Miqtë, siç premtoi më parë - tani ne do të flasim për qelizat e gjakut të kuqe në shkaqet e urinës që kanë pasur të bëjnë një ditë më parë.

Pra, dje kemi biseduar kryesisht për faktin se arsyet kryesore është një shkelje si në sistemin e veshkave dhe parregullsive në ureters, kanalet urinare fshikëz.

Në fakt, tani nuk dua të përsëris atë, pasi ajo ishte pikturuar më parë disa detaje.

Për ata që nuk kanë pasur kohë për t'u njohur me vëzhgimet tona të mëparshme dhe hulumtim - unë rekomandoj lexuar artikullin e mëparshëm. Ndoshta, ai do të hapë sytë tuaj për disa pyetje të zakonshme dhe pikat.

Dhe ne tani vazhdojmë të flasim për arsyet nuk kanë të bëjnë me sistemin urogjenital dhe shkaktuan shqetësime në sistemet e tjera të trupit.

E vetmja gjë që unë dua të them, sepse ata nuk kanë kohë për të thënë për herë të fundit - ajo filloi që kanë probleme me gjëndrën e prostatës.

Shpesh, kjo ndodh me burrat prostatës cilëve kanceri ka filluar. Prandaj, kjo analizë do të japë informacion të mëtejshëm mbi foto reale.

Qelizat e kuqe të gjakut në shkaqet e urinës


Rritja dhe prania e qelizave të kuqe të gjakut në urinë mund të bëhen - fakti që ju ose u filluan zhvillimin e tyre e sëmundjeve të tilla si malaria, ethet, dhe në disa raste li. Gjithashtu, siç e përmenda më sipër - para se të bëjnë teste në qoftë se ju jeni duke marrë ndonjë - është e shëndetësisë, thonë këtë aftësi.

Po, disa lloje të ilaçeve mund të ndikojnë në rezultatet e analizës, megjithëse në përgjithësi shëndeti juaj është e mirë. Dhe në qoftë se disa teste të njëpasnjëshme kanë konfirmuar se ju keni një numër të fryrë e qelizave të kuqe të gjakut në urinë - ajo mund të jetë - për koagulimit të dobët të gjakut ose - për sëmundje të tilla si dështim të zemrës.

Përveç dështimit të zemrës thonë se rritja është vërejtur edhe me - faktin se ju erdhi hipertensionit, ose ajo është kronike. Gjithashtu, shpesh pas 40 vjet njerëz e kanë vërejtur tumor shpeshta zorrë me të gjitha pasojat e saj. Kur tumoret janë shpesh qelizat abnormale të gjakut të bardha dhe faktorë të tjerë të rëndësishëm që menjëherë sqaron situatën.

Dhe, nëse tumori është - ajo mund të jetë një nga faktorët kryesorë që qelizat e gjakut nuk do të merrni aty ku është e nevojshme. Sa për rritjen e qelizave të kuqe të gjakut tek fëmijët - kjo është shumë e zakonshme shkaqet janë sëmundje të lidhura me veshkat (pielonefrit, cystitis, të tjerët), si dhe gjëndër prostatës.

Në adenoma, fëmija ankohet për vështirësi në urinim. Por arsye banale, që shumë nuk e kuptojnë, ndoshta lloj i kapacitetit të ju dorëzojë një test urina. Pra, mos e lani enë rëndë korrur ose "fluide eksperimentale" në kapacitetin prosohly.

Kjo mund të ndikojë në rezultatet përfundimtare.

Përveç kësaj, unë do të thosha se shumë pak njerëz e dinë faktin se rritja e qelizave të gjakut mund të shkaktojë konsumin e tepërt të vitaminës C (origjinës veçanërisht sintetike). Nga rruga, prania e aciditetit të tepërt në trup - për konsum të tepërt të lëngjeve dhe pijeve të tjera të miellit të parregullt mund të rritet ure.

Po, unë rekomandoj që të braktisin përdorimin e askorbinok sintetike, një sasi të madhe të lëngut të shiten në dyqane. Një tjetër arsye mund të shërbejë si banale "ditë të fun" për gratë.

Është e qartë se grimcat mund të depërtojnë mostrën e gjakut nën studim, për të shkaktuar panik si një specialist dhe jush.

Shpresojmë, ju tani keni më shumë mirëkuptim për çështjen e qelizave të kuqe të gjakut në shkaqet e urinës që, si ju mund të shihni në mënyrë të ndryshme.