Arsyet kryesore për vegetarianism ose të çdo të tij


Nëse ju merrni ndonjë njeri i cili refuzoi të hani mish, atëherë secili kishte të tyre Arsyet për vegetarianism .

Dhe pse të gjithë - kjo individualitet - është ende një kategori të përgjithshme që të gjithë ne bashkojnë.

Në fakt, ne jemi rreth tyre dhe të flasin.

Për shembull, miku im u bë një vegjetarian, sepse kjo e ndikuar nga rrethi i komunikimit në të cilën nuk ishte.

Ajo thotë se në vijim. Në një moment ai e mori idenë se të hahet mishi ai më nuk dëshiron. Në të vërtetë, pastaj të marrë perhotelos peshk dhe vezë. Dhe të gjithë vetëm për shkak se ai e pa çdo ditë shembuj të njerëzve të cilët nuk kanë ngrënë mish për vite të gjallë.

Dhe pastaj ai e pranon se ai nuk kishte parë në frontin e ju dystrofikiv ose mentalisht i retarduar apo me aftësi të kufizuara, po vdes nga mungesa e proteinave apo aminoacidet. Këto ishin miqtë e tij të cilët folën dhe shpenzuar kohë me të në të njëjtën mënyrë si më parë.

Rastësisht, në qoftë se ju ende mbeten disa dyshime në lidhje me domosdoshmërinë e proteinave apo aminoacidet - Recommended Leximi një artikull rreth vegetarianism dhe proteina. Në rastin e mikut tim - ju mund të sjellë atë për të përmbledh kategorinë e shkaqeve sociale. Kjo është, ajo ka ndikuar shoqërinë.

Ka njerëz që kanë parë përfitimet e vegetarianism nga një pikëpamja mjedisore. Dhe arsyeja dhënë - një shqetësim për planetin tonë dhe mjedisin.


Në internet, dhe jo vetëm që ka një shumë informacion në lidhje me se sa shumë i ndotur dhe i varfëruar planetin tonë.

Rraskapitur nga fakti se qindra miliona kafshëve janë rritur vetëm për të ngrënë ato më vonë. Kultivimi dhe kujdesi i tyre shpenzojnë një sasi të madhe të ujit, ushqimit dhe energjisë burimeve. Dhe ushqime në rritje të bimëve duhet shumë më pak burime.

Tjetra, arsyet për vegetarianism mund të them se nuk është një kategori e madhe e njerëzve. Këta janë njerëz që u zgjua etikën e vegetarianism. Një statistikë përafërt, vetëm një vend në SHBA 01:00 hani rreth një milion kafshë.

Prandaj, njerëzit e tillë kanë filluar të kuptojnë se ata nuk mund të shohin dhe nuk duan të dinë se çfarë kafshëve keqtrajtuar dhe vrarë vdekjen e tyre të dhunshme.

Mos harroni gjithashtu për arsyet fetare për vegetarianism. Këta janë njerëz besimi dhe e të cilëve nuk e lejojnë shkrim për të besimtarëve e përdorura për të ngrënë ushqim të mishit dhe vezëve.

Në fakt, arsyet për vegetarianism mund të jetë aq të ndryshme dhe në kohë emocionuese, unë sugjeroj që ju të shkruani në komente arsyet tuaja personale për vegetarianism, në qoftë se ju jeni sigurisht ata që e ndaloi të hahet vezë dhe çdo mish dhe peshk ushqim. Ajo do të jetë shumë interesante për të lexuar.