Mëkatet e mëdha që duhet të çrrënjoset


Vedas Perun regjistruar më i keq Mëkatet , e cila ka 9.

Ju mund të bëni vetë kontrolloni nëse Santa dhe të hapur studimin e tij të katërt.

Dhe tani, detyra jonë kryesore - për të kuptuar mëkatet themelore të njeriut dhe të bëjë çdo gjë të mundshme që të ketë këto cilësi të karakterit jo më e dukshme në zemrat tona.

Në mënyrë të qartë, heqja e tyre i plotë mund të marrë dekada apo edhe më të gjatë.

Prandaj, është e rëndësishme tani - kjo vetëdije e defekteve tona dhe ndërtimin e veprimeve tona të gabuara dhe mendimeve në minimum.

Këtu ju mëkatet që vlen të luftojnë për:

Së pari - kjo armiqësi. Armiqësia për fqinjët, kolegët dhe vende, fëmijë, gra, dhe çdo manifestim tjetër të zemërimit ndaj të tjerëve edhe në mendime - kjo është mëkatar.


Kopracisë. Unë mendoj se ky opsion nuk është me vlerë shumë më të zhvilluar, sepse të gjithë janë të subconsciously dhe kuptuar.

I tretë dhe i katërt - një dobësi dhe kërkimi i kënaqësisë. Për dembel do të përfshijë ky person jep jetën e vet në duar të gabuara. Jeta rrjedh në parimin: ". Ajo Ride" Ky parim qartë çon në degradimin dhe zhvillimin e individit i cili jeton nga sundimi mund të ndaluar krejtësisht.

Kështu, një person i tillë nuk mund të ketë një ndikim pozitiv mbi shoqërinë në tërësi. Dhe kërkimi i kënaqësive sensuale - është kur një njeri u kthye mendjen e tij dhe i dha mendjen e tij për të kontrolluar jetën.

Kjo patjetër do të çojë në faktin se të Popullit do të fitojë vetëm forcë dhe vrull, si kufizimet e mendjes nuk është më.

Bad konsiderohet edhe për të ekspozuar për të treguar bujarinë e tyre.

Disa kompani apo firma apo njerëz të marra veç e veç duan të reklamojnë veten apo aktivitetet e tyre duke marrë pjesë në organizatat bamirëse. Nëse një person e bën sinqerisht - atëherë ai natyrisht e bën të veten dhe të tjerët të përfitojnë.

Nëse ai e bën këtë me ndonjë motivet egoiste - nuk është e mjaftueshme që ajo nuk do të në fund të fundit rezultati i pritur, por edhe të ndikojë në masë të madhe karmën e tij. Nëse ju ende nuk e kuptoni fare rëndësinë e karma - unë rekomandoj lexuar artikullin tek karma njerëzore.

Gënjeshtra dhe mashtrimi - kjo është ajo që ka për të luftuar shumë të vështirë secilin prej nesh.

Ajo është - nga dinake dhe me mashtrime tërë mëkatet thelluar dhe dhënë një shtysë të re zhvillimit. Ajo është padyshim cheating shkatërron familjet dhe të gjitha marrëdhëniet ndërmjet njerëzve.

Jo vetëm i prekur në masë të madhe në zhvillimin moral të individit, kështu që nëse një person gjithmonë qëndron, por edhe një i gjallë nga të mashtrimit - ai kurrë në jetën e tij të parë lumturinë e vërtetë. Mëkat Next - poshtërimi i të tjerëve.

Shumë shpesh, ne mund të shohim se si një person dëshiron të rrisë vëmendjen dhe respektin për shkak të "shkel në baltë" tjetër. Rezultati - ai nuk ka marrë respektin e dëshiruar, por edhe të humbni atë që ai kishte përpara, si njerëzit përreth nuk është budalla dhe aktet e tilla për të parë përmes.

Urrejtja e gruas, nënës ose të gjitha femra - që çon në degradimin e njeriut, sepse ajo është shumë e fortë mëkatet e njeriut. Sot, ne shpesh mund të takoni njerëz që fjalë për fjalë urrejnë gratë apo nënat e tyre.

Megjithatë, nëse një grua e urren nënën e vet - nuk është gjithashtu e falshme dhe e rrezikshme. Shkarko fund është se ajo i lejon fëmijët tuaj të kenë energjinë që i ndihmon të gjithë ne të shkojnë përmes jetës më të lehtë.

Dhe në qoftë se ju keni për të urrej - urrejtja është energjia që ju gjithmonë e ndihmon. Prandaj, presim ndihmë nga energjia e tillë nuk është më e nevojshme. Dhe e fundit, nëntë - një madhërimin e ndjenjave të tyre.

Me fjalë të tjera - gjithmonë mburrem për arritjet e tyre dhe gjëra të tjera. Nëse ju e kuptoni thellësisht këto mëkate dhe të fillojnë të punojnë mbi ta - ju mund të filloni për të thënë se jeta juaj do të jetë më shumë gëzim dhe paqe. Çfarë mendoni ju?