Bazat e të ngrënit shëndetshëm


Këtu ju hani, hani, hani, dhe jo edhe të menduarit rreth Bazat e të ngrënit shëndetshëm ...

Sigurisht jo të gjithë. Disa ende përfshijë kokën dhe të tregojnë maturi.

Kështu, ne kemi diçka si llambat e dritës, me ndryshimin që ushqimi ynë është paksa i ndryshëm nga ushqimi "xhami".

Ajo që unë me të vërtetë i dha këtë analogji?

Këtu është duke kërkuar në. Disa njerëz jetojnë për 90 vjet, ndërsa të tjerët të bien të shkurtër të 60.

Një nga arsyet kryesore për këtë - të kuptuarit tonë të ngrënit e duhur. Ju keni vënë re ndoshta flashes si dritë kur tension ndryshon ose më keq. Ajo fillon dritë të keqe.

Prandaj ajo duhet të ndryshojë më shpesh, më shpesh ishin dështimet në rrjet. Kjo është e njëjta mënyrë organet tona reagojnë për ushqimin tonë dhe çfarë ne bëjmë qëndrimin dhe mendimet në lidhje me bazat e të ngrënit shëndetshëm.

Vetëm nëse llambë mund të zëvendësohet, trupin tuaj, trupin tuaj - vetëm. Nëse ju mund të zëvendësojë, të tilla si mëlçisë, veshkave, etj, kështu që nuk zgjati shumë. Dhe në këtë kuptim asaj?

Por ju nuk e lampoka! Ju vetë mund të zgjidhni çfarë do të marrë në stomakun tuaj. Kjo është bazat e një dietë të shëndetshme, thelbi i të cilit - të fillojë të mësuarit çfarë është e dobishme dhe çfarë nuk është. Shko vegetarianism më të thellë studimore, ushqim të veçantë, agjërimi dhe pajisje të tjera të pastrimit.


Për më tepër, ju mund të zgjidhni dietë e duhur dhe të shëndetshme.

Ju gjithashtu askush nuk bën ndonjë sende të ngrënë paund, i cili është plot me supermarkete. Në këtë ju keni gjithçka që ju duhet për të filluar ushtrimin qëndrim të drejtë ndaj shëndetit të tyre dhe dietën e tyre. Edhe fituar një para pak, ju mund të hani ushqime të shëndetshme.

Edhe një kontrollin e thjeshtë veten në lidhje overeating është në masë të madhe hap i rëndësishëm në përmbushjen e trupit të tij dhe për të rritur vitalitetin.

Vetëm të vendosë për veten e tyre - se sa të doni për të "djegur" dhe pastaj çdo gjë do të bien në vend. Nëse ju pëlqen, për aq kohë sa të jetë e mundur - Detyra juaj është vetëm një - të fillojnë të praktikojnë, bazat e ushqimit të shëndetshëm të përcaktuara në faqet blog rreth jetesës të shëndetshme.