Parimet e jetese të shëndetshme


Secili prej nesh është themelet e një jetese të shëndetshme - Në mënyra të ndryshme.

Dhe për të krahasuar fotografinë e perceptimit tuaj të asaj që është në të vërtetë - është qëllimi i këtij neni.

Për të mos menduar se dikush - që do të imponojnë pikëpamjet e tyre apo atë - tjetër - ofron një burime të lashtë Vedic që përshkruajnë bazat e një mënyrë të shëndetshme të jetës mijëra vjet më parë.

Gjatë kësaj kohe, unë mendoj se njerëzit ishin në gjendje për të verifikuar të vërtetën dhe vërtetësinë prodhon dituri. Për të filluar me të, por jo të gjithë njerëzit kanë të tablo të plotë të asaj që është shëndeti i mirë.

Paraqitja më e zakonshme është për të siguruar se në qoftë se një person nuk ndjeni dhimbje fizike ose nivel fizike si një e tërë është e shkëlqyer - nëse njerëzit thonë se kjo është një mënyrë jetese të shëndetshme.

E vërteta është se kjo është vetëm faza e parë dhe një kuptim të asaj se si funksionojnë gjërat.

Në përgjithësi, Vedas përshkruajnë katër hapa themelore të njeriut në lidhje me shëndetin e tyre. Faza e parë, që ne kemi përshkruar më lart, kur jashtë është e mirë - kjo është niveli më primitive.

Nëse ne flasim për qëndrim të drejtë ndaj shëndetit të tyre dhe jeton më thellë - pastaj faza e ardhshme e njeriut të saj të zhvillimit fillon të kuptojë se mirëqenia sociale gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin e.

Pajtohem se ju do të ndiheni shumë më mirë kur ju keni një familje çdo gjë do të jetë mirë. Gjithashtu, ju merrni kaq shumë para që ju keni para të mjaftueshme për një jetë të mirë dhe aktivitetit dhe çfarë ju bëni të ju sjell lumturi.


Duke folur më thellë për perceptimin njerëzor të sjelljes korrekte për shëndetin e tyre - në fazën e tretë të dijes është në thelb një mirëkuptim se qëllimi i tij kryesor në këtë jetë. Çfarë njerëzit duhet të bëjmë këtu dhe cili është qëllimi i saj?

Kur ju përgjigjen këtyre pyetjeve veten - në jetën tuaj do të ketë më shumë gëzim se ajo ishte më parë. Kjo patjetër të ndikojë shëndetin tuaj. Së fundi, ajo është një kuptim i thellë i - zhvillimin e spiritualitetit.

Secili prej nesh mund të zhvillojnë një marrëdhënie me Perëndinë. Si rezultat i praktikës së rregullt shpirtërore, një person fillon të mësojë të vërtetën e ekzistencës dhe kjo të marrë lumturi të pafund.

Natyrisht, këto themelet e një jetese të shëndetshme është e vështirë për të mbuluar menjëherë.

Ky opinion është duke ndryshuar gradualisht, në varësi të se sa shpejt është vetja juaj. Në përfundim, bazat e një jetese të shëndetshme unë dua të theksohet se ju nuk duhet të pezullohet për dy fazat e para. Ajo duhet të përpiqen për të ardhur në përgjigje të pyetjes së: çfarë është misioni juaj në Tokë.