Rrobat sllavët ka një ndjenjë të thellë 1


Kur ju filloni për të eksploruar kulturën tonë të vërtetë - atëherë pyes veten - si Sllavët veshje ishte praktik dhe i saktë.

Çdo gjë, çdo veprim, çdo gjest kryer një kuptim të thellë dhe urtësi.

Ajo gjithashtu i referohet faktit se paraardhësit tanë ishin në atë salcë deri.

Ajo do të duket - se nuk mund të jetë i tillë? E pra, rroba dhe i mirë.

Siç doli, rroba sllavët: formë, ngjyrë, modelet e saj të shtypura, etj - çdo gjë është menduar jashtë aplikim praktik.

Edhe diçka si rrobat e bëra - shumë të ndryshme, më mirë, nga prodhimi industrial. Të Vedas përshkruajnë se që kur filloi çorape materiale.

Veshje paraardhësit bërë zakonisht prej liri. Njeriu fara sadivshiy li - gjithmonë të lexojnë lutjet dhe mantras gjatë ulje. Kjo është bërë në mënyrë që të japin bimët më shumë forcë dhe energji.

Pasi, të dy li rritur prodhojnë rroba - fibra rrit në kujdesin e liri të personit njerëzor do të ushqyer energjinë e saj. Kjo është për shkak se prodhimi ishte në çdo familje veç e veç.

Ariane Vedas jap njohuri të çdo gruaje: se si të rritet lirin dhe të bëjë atë një fustan. Gjithashtu, veshje, paraardhësit tanë u dha atyre forcë shtesë dhe shëndetin.

Imagjinoni nëse një grua i bërë rroba - ajo e bëri atë me dashuri.


Çdo grua imagjinuar se si këto rroba do të veshin familjen e saj - dhe prandaj u përpoq për të vënë rroba në të gjithë dashurinë dhe kujdesin.

Tani imagjinoni një veshje të qepura moderne. On pse ne veshin funde dhe pantallona, ​​veshje dhe pse Sllavët ishte e mbuluar aq shumë me modele - do të diskutohet në pjesën e dytë.

Lexo artikullin e mëposhtëm.