Veshje Sllavët e lashtë


Kështu, ne kemi gjetur se veshje Sllavët e lashtë paraardhësit tanë i dha forcën dhe shëndetin.

Tani le të shohim pse çdo grup i organizuar ose fustan kishte një formë të veçantë.

Kjo është për shkak të faktit që organet tona janë 5 energjitë themelore: ujë, tokë, zjarr, me erë dhe eter.

Për shembull, pse gratë veshur një skaj? Sepse gratë e dominuar tokën e energjisë dhe të ujit. Fuqi dhe energji çdo grua merr atë jashtë terren dhe ujë.

Një gratë pantallona të gjera që shërbejnë si kupolë që këto energji mbledhura nga poshte lart. Tani le të gjetur se çfarë veshje themelore ishin burra.

Burrat themelore Veshje - shirt tij. Ju ndoshta mendoi pse gjoks burrave "të plugimi" ose jakë të gjerë.

Kjo është për shkak të faktit se çdo person merr energji nga lart poshtë të elementeve të erës dhe zjarrit.

Shembujt e mësipërm me një skaj dhe këmishë - kjo nuk është e gjitha që paraardhësit tanë rroba të ndryshme nga sot.

Vedas arian përshkruajnë se kultura Vedic ishte shumë më i avancuar se i pranishëm. Modelet Vizatim gjithashtu kishte kuptim të thellë.

Aplikoni model - kjo nuk është vetëm rroba që e bëjnë njeri ishte më tërheqëse. Fashion Modern shtrembëruar kuptimin e korrektësisë së tërhequr të gjitha llojet e modeleve dhe stolitë.

Ata që e kuptojnë Veda, e di se çdo veshje sllavët e lashtë kishte një model të veçantë apo model.


Stolitë dhe modelet e goditi një grua që dinte se çfarë po ndodhte.

Për shembull, i cili është përgjegjës për të pasur fëmijën tuaj embroidering një model të - do të mund të mbrojtur një fëmijë nga forcat e keqe. Apo gruaja, embroidering një stoli të veçantë në meshkuj veshje - mund të krijojë Amulets.

Të gjitha veshje Sllavët e lashtë e kishte rolin e vet funksionale. Por veshje sintetike, në të kundërtën, shumë të dëmshme për trupin tonë.