Zbulesa rreth dietë të papërpunuara ushqimore dhe dhëmbët


Hello, i dashur Syroyid dhe ata që janë vetëm do të jetë i tyre dhe, për këtë arsye, do të dini rreth dietë të papërpunuara ushqimore dhe dhëmbët .

Siç doli, kjo temë është shumë e rëndësishme në komunitetin tonë për një numër për disa arsye.

Pas duke folur me shumë të para-foodists, u bë e qartë se praktikuesit papërpunuara ushqimore - harrojmë për higjienën orale. Megjithatë, jo çfarë do të harrojmë vetëm fillimi për të menduar se të gjitha frutat dhe perimet do të jenë duke bërë të gjithë punën e pastrimit dhe zbardhjen e. Nga njëra anë - kjo është e vërtetë, nga ana tjetër, është diçka për të menduar dhe për të diskutuar.

Pjesa unë pajtohem se konsumi i rregullt i frutave dhe perimeve - është për të zgjidhur problemin në vetvete.

Madje në disa libra që ju mund të gjeni frazat si: ". Praktika ushqim të papërpunuara dhe dhëmbë të shëndetshëm do të jetë"

Me këtë unë gjithashtu plotësisht dakord. Megjithatë, disa zotërinj Syroyid përdorur në ekstrem dhe të harrojmë për dhëmbët e tyre dhe kujdesin oral off. Rreziku është që duke ngrënë ushqime apo pije, përveç ujë - ne ndryshojë ekuilibrin e pH në gojën tonë.

Ne shpesh rostiçeri më pak - një praktikë pak kur dietë të papërpunuara ushqimore dhe dhëmbët janë vazhdimisht në një mjedis acid. Prandaj, ne kemi nevojë për të rivendosur ekuilibrin e pH në bazë, por ndryshe mund të merrni një të vërtetë ushqim dëm të papërpunuara në familjen tonë tridhjetë e dy.


Për më tepër, ka enët aq shijshëm dhe të shijshme që beckon dhe hanë më shumë dhe më shumë.

Kjo mund të arrihet nga fakti se pas çdo vakt për të pirë sasi të vogla të ujit. Merrni një gllënjkë të vogël të ujit të pastër vetëm për shpëlarje gojën tuaj. Nëse ju jeni të plotë ose ju thjesht nuk duan ujë - kjo nuk është e nevojshme për gëlltitje.

Unë e kuptoj se disa Syroyid refuzoi të lahen dhëmbët tuaj, sepse ata nuk duan paste etched dëmshme. Unë dua që ju të zbulojë sekretin, jo domosdoshmërisht pastë gojë zahimichenoy dhe petrokimike njëjtën furçë. Mjaftueshme për të dhënë lëndën e ushqimit të para dhe dhëmbët e një vëmendje pak dhe mendojnë në mënyrë racionale.

Po, ka furçë të dhëmbëve natyrore përdoret nga mijëra vjet, dhe ata veprojnë dhe se si të pastrohen gojën dhe në të njëjtën kohë me makarona. Për shembull, në të njëjtën India apo vende afrikane furçat e tilla përdoren një numër mjaft i njerëzve.

Dhe kjo nuk është për shkak të faktit se ndoshta niveli i bollëkut nuk i lejon ata të blejnë - kjo është normale. Kjo është për shkak të faktit se ata janë kryesisht të shqetësuar për shëndetin e tyre. Unë pyes veten në qoftë se ju mori intrigës? Nëse është kështu, atëherë lexoni shkopinj misvak artikull.

Gjithashtu, temë e ushqimit të para dhe të dhëmbëve, dhe një kujdes të duhur me gojë - domosdoshmërisht do të zhvillojë në artikuj të ardhmen.

Ndiqni rubrikën e "ushqimit të papërpunuar para dhe pas".