Të përzier dhe hidhërim në gojë gjatë shtatzënisë


Përshëndetje miq! Ne do të vazhdojmë të marrin në konsideratë simptomat të rëndësishme të trupit, dhe sot ne do të flasim për pse të përzier dhe shije të hidhur në gojë.

Këto simptome shpesh shfaqen ndërsa shtatzënë (si ne gjithmonë do të them), por mund edhe të jetë në njerëzit e tjerë.

Pra, tani le të mos peshoj i gjatë dhe menjëherë të fillojnë të studiojnë shkaqet.

Dhe pas të shohim se çfarë mund të bëjnë dhe si të heqin qafe.

Pajtohem? Nëse po, atëherë shkoni përpara

Të përzier dhe hidhërim në gojë

Unë nuk do të kenë kohë për të hedhur ju çojë frazat, por unë duhet të them rastin. Të përzier dhe hidhërim në gojë shfaqet në rastet kur:


 • Ju filluan probleme serioze me stomak ose zorrët,
 • Ka probleme me fshikëz apo mëlçisë (dhe më të mundshëm të njëjtën kohë dhe në të njëjtën kohë),
 • Ju filluan të pranojnë se - është shëndeti.
 • Kështu, në fillim mund të jenë të përzier dhe hidhërim duket prapa saj. Ose, këto simptome shfaqen në të njëjtën kohë.

  Duke folur për problemet me stomak ose zorrët - që është një tregues i mirë i pllakatë në të folur. Përsëri, si në artikull, referenca për të cilën unë të kam dhënë vetëm, bastisje në gjuhën përshkruar në detaje më shumë - është thjesht nuk do të përsëritet.

  Por nëse flasim për problemet me mëlçi dhe fshikëz - sëmundjet e shoqëruara me këto organe mund të ndodhë pa simptoma të tilla si pllakë mbi gjuhën.

  Vetëm ju gjithmonë do të mbajë një shije shumë të keqe në gojë.

  Më saktësisht, në qoftë se probleme të mëlçisë - ju nuk mund edhe të mendojnë se ajo ju pengon. Nëse kjo është thjesht fshikëz - ju do të ndjeni dhimbje të mprehtë nën presion në bark të ulët.

  Në çdo rast, nëse ju keni të përzier dhe sëmundje kjo ju shoqëron më shumë se një ditë - urgjentisht kushtoj vëmendje serioze për këtë . Gjëja e parë që ju mund të bëni - është për të bërë një inspektim të lart.

  Si për drogë, shpesh ndodh që të përzier, shije të hidhur në gojën e barnave duket se ata thjesht nuk përshtaten ju.

  Ose (e cila është e rrallë) ju dozim përshkruar rritur. Zgjidhja: kontakt me dikë që e trajton simptomat dhe për të gjetur jashtë.

  Hidhërim në gojë gjatë shtatzënisë

  Fakti që trupi i gruas gjatë shtatzënisë është më e ndjeshme se sa ishte më parë. Prandaj, është e logjikshme të supozohet se buds shije shumë akute. Dhe kjo është shumë e rëndësishme për të kuptuar se çfarë saktësisht ju duhet të hani gjatë shtatzënisë.

  Sidomos për ju kam shkruar pak më parë për subjektin e nenit 3. Dhe kështu që nuk është përsëritur përsëri, unë them se për të ushqyerit e duhur gjatë shtatzënisë mund të lexoni artikullin e parë të dietë grua shtatzënë.

  mënyrë atje ju do të gjeni lidhje dhe 2 artikuj të tjerë në temën. Me ushqim të duket si i qartë. E pra, duke folur e hidhërim në gojë gjatë shtatzënisë në përgjithësi, arsyet janë:

 • duke ndryshuar nivelet hormonale nënën shtatzënë,
 • Proceset e ndryshimit që ndodhin në traktin digjestiv
 • Kjo është e ndërthurur shpesh 2 arsye. Fakti që simptomat e tilla shfaqen kur goditi lëngje stomakut në ezofag. Ajo mund edhe të shfaqet jo vetëm të përzier, të vjella dhe temperaturë, si dhe simptoma të tjera. Këto ishin shenjat kryesore pse të përzier dhe shije të hidhur në gojë. Dhe tani disa fjalë ...

  Shije të hidhur në gojë

  Nëse të gjithë që e kemi përshkruar më lart nuk vlen për ju në këtë situatë të veçantë - atëherë aromë mund të shfaqen pas vakt. Fakti që ekziston një gjë e tillë - amëz . Kjo është kur ju jeni që - atëherë ngrënë (jo domosdoshmërisht - ajo e hidhur), dhe ju keni disa kohë ishte një shije të hidhur në gojë.

  Nëse aromë jo më shumë se 5:00 zgjat - atëherë gjithçka është në rregull. Nëse një 05:00 - do të thotë që ju keni një nga këto 4 problemeve që janë shpallur në fillim të artikullit.

  PS: në qoftë se keni pasur dy simptoma të tilla si të përzier, shije të hidhur në gojë - shkruaj atë që keni bërë me këtë