Shkenca Ayurveda konsideron çelësin gjumë të gëzimit


Kur kuptova këtë informacion - një surprizë e këndshme. Duket, Ëndrra Ayurveda konsiderojnë burimin e forcës së brendshme dhe lumturi në jetë.

Dhe kur një person e di se si për të rregulluar mënyrën tuaj fjetur - këta njerëz do të jetë shumë më e lehtë për të jetuar.

Tani shumë njerëz mund të vëzhgojnë situatën kur një person merr deri vonë, dhe madje ku - 4 - 05:00 ditë është "figurë" e trupit. Për, si, duhet të fle shpejt - por vetëm në trupin e - zhvillim vitalitet.

Si rezultat i kësaj jete që ne të pushojë të ndjejnë gëzimin e jetës dhe ndjenja e lodhjes së përjetshme. Konsideroni se pse kjo po ndodh dhe pse Ayurveda konsideron gjumin si çelësi i harmonisë.

Shkenca Ayurveda përshkruan atë gjumë 22-00 shumë të dobishme. Kjo është për shkak të faktit se në këtë kohë trupi është i zhytur në një ëndërr të thellë, mendjen dhe pjesa tjetër delikate të trupit gjatë kësaj periudhe.

Kjo është kur trupi ynë delikate çlodhur mendjen plotësisht - në mëngjes ne ndjejmë një hov të energjisë dhe një ndjenjë se ne e zuri gjumi. Kjo gjithashtu do të thotë se energjia e lumturisë depërtuar trurin e njeriut.

Gjithashtu, thotë Ayurveda ëndrra e 00-2 jam fillim të plotësoni një prana e energjisë jetës personi. Vetëm këtë herë periudhë prana plotësisht mund të plotësoni. Gjatë kësaj periudhe një person mund të shohë natën ose nightmares ose ëndrrat e gëzim.


Ekziston një lidhje e plotë në mes ëndrrave dhe se si ne e përdorin prana tona. Nëse përdorni në injorancë - pastaj të jenë të këqija, dhe në qoftë se mirësi, atëherë ne peshojnë ëndrrat e mira dhe pozitive. Nga 2 deri në 4 net e gjumit Ayurveda pershkruan si mbushjen trupin me haresë energjisë.

Gjatë trupin kjo periudhë polnos është i relaksuar. Disa praktikues trajtim Ayurveda me nga themelimi në jetën e rutinë e duhur gjumit. Pas fazës së katër të mëngjesit, kur një person pushon për të fjetur gjatë.

Dhe më vonë ju do të merrni up - më shumë energji do të rrjedhë poshtë trupit. Kjo është arsyeja pse nuk është një shtet që më shumë gjumë - më shumë që ju dëshironi.

Përfundimi që njerëzit që duan të angazhohen në praktika shpirtërore - Ayurveda rekomandon marrjen e deri në orën 4. Nëse ju doni të arritur qëllimet tuaja ose të marrë prosperitet në jetë - është e rekomanduar për të marrë deri në 5 të mëngjesit.

Dhe koha më e rëndësishme e zgjimit - është në 6 të mëngjesit. Pastaj, pas 6 të mëngjesit, Ayurveda konsideron gjumë të injorancës, sepse në këtë kohë truri është plotësisht i zgjuar, dhe ne nuk duam që të ngrihet.