Pse të filluar ushtrimin e papërpunuara ditarë ushqimore sjelljen


Duke analizuar internetit tha se ata që filloi ditarë ushqimore të papërpunuara papritmas fillojnë të.

Dhe në faqet e internetit apo fletoret tradicionale të fillojnë të lëvizin historinë e tyre personale dhe karakteristikat e dietës së re shëndetësore.

Dhe që nga ky blog është copyright im - dhe pse unë nuk i bashkohen guys që do të shkojnë në një ushqim të papërpunuara ditarë erës.

Dhe duke pasur parasysh faktin se unë tashmë e pikturuar shumë lëndë që kanë të bëjnë përvojë personal jeteses shëndetshme dhe ndryshime në shëndetin dhe mirëqenien - atëherë ky artikull do të përqëndrohet në thjesht sepse unë ", ka ardhur për këtë ...".

Pra ditarë ushqimore të papërpunuara me përvojë ...


E gjitha filloi përsëri, ndoshta në shkollë në klasën e 10. Apo ndoshta edhe më herët. Një ditë, kur unë edhe një herë mori sanduiç përgatitur trupmadh me sallam dhe djathë - nachytav unë të kuptojë se unë thjesht nuk duan të.

Në të vërtetë u zhvillua idenë se ndoshta të gjithë - është e zakonshme dhe të njohur ushqimi ynë stil nuk është mjaft i saktë. Pastaj unë vetëm vënë jashtë këtë sanduiç, dhe mendime i hutuar mbi diçka tjetër.

Edhe pse unë bëj, në jetë, nuk i trashë - por në klasën e 10 kam filluar për të drejtuar menduar - me ushqim të tillë si është - ku - që në 10 vjet - 15 të merrni të njëjtën barkun e saktë dhe një bandë e yndyrë, e cila shikuar në të tjerat.

Pastaj e kuptova se unë thjesht nuk e doni në jetën tuaj dhe të gjitha këto mendime në atë kohë i dha dorë. Koha kaloi ... dhe universitet vitin e 3, kam parë e dëgjuar për dietë ushqimore të papërpunuara. Ndoshta qysh se ishte me vlerë, jo edhe duke filluar ditarë ushqimore të papërpunuara filloni të shkruani.

Megjithatë, në të kaluarën nuk u kthye ... Ideja ime e një i ri i dobishëm si ushqim - ajo vetëm ringjallur mendjen time ngacmuar dhe duke kërkuar për informacion të ri për këtë dietë. Unë instinktivisht ndjerë për mua në lidhje me të, por atëherë unë nuk ishte edhe i gatshëm për këtë mendërisht.

Edhe pse unë ende dëgjuar të vegetarianism - por unë kurrë nuk e kuptoi pse e gjithë kjo është e nevojshme.

Prandaj, nuk fantazuar edhe vetë një vegjetarian në të gjitha. Dhe në qoftë se unë kush - ai tha se unë duhet të jetë një vegjetarian, le të vetëm të para-foodists - Unë do të tundi gishtin e tij në tempullin e tij.

Pra, verë e 2010 unë u ftua për një piknik, e cila ishte 2 dhe 4 Syroyid vegjetarian. Dhe një herë kemi marrë së bashku dhe vetëm filloi të komunikojë në prehër të natyrës - që është mendja ime sikur goditur nga rrufeja. Kuptova - kjo është pikërisht ajo që kam nevojë.

Kjo shëtitje ishte pika ime e fillimit, sepse atje kam mësuar për Syroyid menu rreth dëmeve të mundshme ushqimore të papërpunuara dietë. Duke arritur në shtëpi, unë e mori tërë mishin e nga frigorifer, të gjithë peshqit dhe vezët - dhe doli dhe i hodhi të gjitha macet dhe qentë që zakonisht të kandidojë për plehra.

Që kur unë u bë një vegjetarian dhe dimër të 2011 kaloi ushqimin e plotë të papërpunuara pa ndërprerje.

Tani unë ju rekomandoj që në qoftë se ju as nuk e kuptojnë të vërtetë ditare ushqimore të papërpunuara ende fillojnë ngarje. Kjo do t'ju ndihmojë të lundruar dhe për të kuptuar progresin e tyre dhe ritmin e zhvillimit. Shkruani historitë tuaja në komentet - të gjitha do të jetë shumë interesante për të lexuar.