Edhe ju praktikuar dietë ushqimore të papërpunuara ushqimore mund të gatuaj për veten tuaj


Kjo nuk është hera e parë kur kanë të bëjnë me njerëz të pyes: "Dhe ata që e praktikojnë dietë ushqimore të papërpunuara bukë hani? "

Në këtë drejtim, kam vendosur të shkruaj një artikull një herë dhe për t'iu përgjigjur njerëzve rreth asaj se si për të trajtuar Syroyid bukë.

Pra, herën tjetër unë do të marrë çështjen nëse praktikuar ushqim të papërpunuara për të ngrënë - unë nuk do të lidhë me artikullin.

Mirë, shaka. Tani ende arrij më afër të vërtetës. Të gjithë të njëjtën gjë, ju duhet të kuptoni ... Le të mendojmë rreth asaj se si për të bërë mallrat e pjekur tani dhe nëse këtë produkt menu rimbushjes Syroyid plotë.

Sigurisht, për të bërë bukë në shkallë industriale moderne vetëm me trajtimin e ngrohjes dhe freski shpesh jo shumë të mirë.

Unë e di se brumë buke, e cila është nga hera e fundit dhe fillon të kthehet thartë - përsëri duke përdorur një "prodhime të freskëta" të ri. Sigurisht, jo çdo gjë, por kjo ndodh shpesh.

Prandaj, nuk ka asgjë të mendoj se njerëzit në - me të vërtetë kultivimin dietë të shëndetshme, një "produkt i freskët" në dietën e tij nuk do të lejojë. Ata që kanë përjetuar ushqim të papërpunuara para dhe pas - dhe edhe më shumë. Sidomos në furrë moderne është përgjithësisht shtuar maja thermophilic.

Ju mund të gjeni dhe lexoni artikullin në blogun tim në lidhje me rreziqet e maja thermophilic. Ashtu si ai apo jo, dhe të papërpunuara dietë ushqim bukës nuk është produkt shumë i përshtatshëm.


Megjithatë, mos e humbni shpresën. Unë kam për ju është një lajm i madh. Në dietë ushqimore të papërpunuara është gjithmonë një mënyrë për të dalë.

Kam gjetur këtë në Bibël. Ata e përshkruan se si Jezusi i mësoi dishepujt e tij dhe njerëzit e zakonshëm të ushqyerit e drejtë. Në përgjithësi, ajo ishte interesante të dini se Jezusi thjeshte metodat dhe absolutisht nuk ka barna të shëruar njerëzit.

Kjo nuk është për shkak të forcës së tij të madhe, por thjesht duke aplikuar njohuri bazë në mjekësi. Pra, ju madje mund të mësoni nga Bibla disa recetave që do të ishin të përshtatshme të para-foodists. Këtu është një prej tyre. Le të shqyrtojmë se si praktikues papërpunuara ushqimore mund të jetë i gatuar bukë.

Ajo rezulton se është shumë e lehtë në qoftë se ju jetoni në shtëpinë tuaj private.

Për banorët e apartamenteve do të jetë e vështirë, edhe pse shumë. Çështja është se në Bibël është shkruar se si të gatuaj ushqim të shëndetshëm.

Ju duhet të mbin pshenychku dhe pastaj bluaj atë në një shtet pelte-si. Ju merrni atë - që në testin ngjashmërisë. Pastaj, kjo masë vë mbi një sipërfaqe të sheshtë të tilla si një tabaka druri dhe vënë në diell.

Është e këshillueshme të mos përdorni një tabaka hekuri, sepse hekuri nxehet në diell shumë. Copë ardhmja mund vetëm të mirë bërë. Dhe që nga ajo do të jenë të përpunuara termikisht ushqim ajo tashmë mund të jetë e dëmshme për ushqim të papërpunuara. Është më mirë për të përdorur plastike.

Kjo duhet të bëhet në mëngjes. Procedura është që për darkë, pa tortë ju do të shtriheni në njërën anë të diellit, dhe në pasdite ai duhet të kthehet. Dhe në mbrëmje, do të merrni një produkt të plotë ekologjik.

Si rezultat - ju merrni një produkt tërësisht ekologjik, i cili është gjithashtu një ditë të plotë të energjisë diellore. Këtu është një mësim i thjeshtë zgjidhur çështjen për ata praktikues bukë ushqim të papërpunuara ende dëshiron të shohë në dietën tuaj.